Balustrade inox, pentru binele si frumusetea locuintei tale

15.05.2017 / Arhitectura / Design / Bucuresti

Pentru locuinta ta iti doresti doar ceea ce este mai bun, mai ales atunci cand vine vorba despre anumite lucruri pe care nu ar trebui sa le schimbi des. ...

Häfele își prezintă inovațiile la cel mai important ...

Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, continuă să inoveze în industrie și anunță participarea la cel mai important Târg internațional din domeniu, Interzum 2017, ce va avea loc la Köln, Germania, în perioada 16-19 mai 2017.

Romanii investesc in innoirea mobilierului: crestere de 20% ...

Un studiu realizat cu scopul de a analiza in ce parametri se afla achizitia de mobilier pe anul 2016, in ceea ce ii priveste pe cumparatorii romani, arata interesul pe care il manifesta acestia pentru reamenajarea locuintelor. In cifre, peste un miliard de euro a fost folosit pentru reinnoirea mobilierului, ceea

Scapa pentru totdeauna de cablurile inestetice! Cu priza ...

Daca te-ai apuca intr-o zi sa strangi toate cablurile din casa ai face un morman cat toate zilele! Iar cel mai neplacut e cand te impiedici de ele la tot pasul. Pentru ca nu vom scapa prea curand de puzderia de cabluri, solutia la indemana este sa montam peste tot prize

„Eroii nevăzuți și neauziți ai mobilierului tău”, o ...

Häfele România lansează o campanie creativă de brand awareness sub conceptul Eroii nevăzuți și neauziți ai mobilierului tău – SUPERHÄFELE prin care își dorește să ajungă cât mai aproape de consumatorii săi cu un conținut prietenos care să evidențieze beneficiile feroneriei din cadrul unui mobilier. Printr-un mix de comunicare în digital,

Loa by Kuma un nou element de design ...

Atunci cand credeai ca inovatia are limite in anumite domenii, apare un nou element, neobisnuit, cu un puternic impact vizual, care te uimeste.

Kalon Garden va ofera sfaturi pentru intretinerea corecta ...

In contextul globalizarii, din ce in ce mai multi oameni simt nevoia sa se retraga din agitatia si aglomeratia marilor orase.

Häfele România aduce pe piață noua colecție de ...

Häfele România, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii, feronerie pentru mobilier și sisteme electronice de control al accesului, dar și importator oficial al brandului Smeg, aduce pe piața locală noua colecție capsulă de electrocasnice Smeg realizată în colaborare cu Dolce&Gabbana. Colecția „Sicily is my love” a fost prezentată în

Häfele aduce inovație și funcționalitate în industria hotelieră

O singură cameră, cu un singur stil și suprafață Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și în sisteme electronice de control al accesului, propune pentru prima dată în industria hotelieră internațională coordonarea constantă a designului și finisajelor din cadrul unei game largi de produse.

Ce mobilier sa iti iei in bucatarie atunci ...

Sigur ca nu se poate mari camera, dar putem economisi spatiul astfel incat acesta sa fie aerisit si incapator. Un mobilier bucatarie Constanta suspendat ne ajuta sa transformam un spatiu mic intr-unul functional si estetic.

Ce spune One Design despre modificarea legislatiei cu ...

One Design anunta clientii ca, in momentul de fata, in urma modificarii legii nr. 100/2016, intrata in vigoare la 27 decembrie 2016, dosarul de obtinere a autorizatiei de construire trebuie sa contina alte documente.

VELUX se angajează în dezvoltarea unui mediu sustenabil ...

Ca în fiecare an, în luna martie, Grupul VELUX face cunoscute rezultatele raportului de CSR pentru anul precedent, în care sunt detaliate angajamentele și progresele înregis-trate. Cel mai recent raport dovedește progrese reale făcute în atingerea targetelor setate pentru 2020, în special în ceea ce privește aprovizionarea cu lemn durabil, provenit

Coltare extensibile living in tendintele 2017, acum pe ...

Cumva redecorezi casa si vrei sa fii in pas cu cele mai noi tendinte? Salonul Saptamana Designului de la Milano a adus cele mai spectaculoase tendinte in materie de mobilier living, coltare, canapele extensibile sau fixe, corpuri de iluminat ori design interior. In plus trebuie sa stii ca DecoStores.ro este locul

Cele mai frumoase modele de scaune vintage de ...

Sectiunea scaunelor de living si vintage de pe DecoStores.ro are capacitatea de a-ti oferi produsele pe care ti le doreai de multe vreme pentru decorul locuintei tale: modele de mobilier versatile si pline de personalitate, disponibile in mediul online la preturi cat se poate de accesibile

O noua gama de perdele si draperii vintage ...

Primavara si vara sunt doua anotimpuri in care simtim o mare nevoie de rearanjare si redecorare a casei. In acest articol, va prezentam oferta site-ului DecoStores.ro care promoveaza cele mai elegante accesorii sau elemente de decoratiuni interioare.

Häfele schimbă cheia tradițională, metalică într-una fiabilă, digitală ...

Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, îmbunătățește managementul camerelor de hotel prin accesul securizat Dialock, printr-un parteneriat cu Interel, furnizor specializat în sisteme de manangement în rețea. Astfel, oaspeții unui hotel își vor putea folosi smartphone-ul

DecoStores: lustre unice in oferta de corpuri de ...

Odata cu sosirea noului sezon, ne gandim sa cumparam din mediul online mici detalii sau elemente decorative pline de culoare, care sa ofere o nota de prospetime intregii noastre locuinte. O serie de corpuri de iluminat stilate te asteapta acum pe DecoStores.ro platforma online care iti ofera cele mai interesante solutii pentru amenajari

DecoStores: Cum poti alege modele de lampadare moderne ...

Expertii in decoratiuni interioare au "deschis" noul sezon cu o serie de lampadare moderne si modele ingenioase de candelabre, care vor face orice living sa aiba o noua infatisare. Daca doriti sa schimbati putin ambianta din sufrageria sau dormitorul dumneavoastra, pe DecoStores.ro nu este nevoie sa faceti investitii foarte costisitoare

DecoStores: Preferi lustre moderne sau categoria de candelabre ...

Cu privire la categoria ampla a corpurilor de iluminat, ne punem deseori intrebari legate de stilul articolelor pe care le vom alege : clasice sau moderne? Indiferent daca vorbim de modelele elegante de candelabre sau de sectiunea lustrelor disponibile online, gama produselor de pe DecoStores.ro ne pune la dispozitie solutii pline de personalitate.