Cada este o idee excelenta in orice casa!

15.08.2017 / Arhitectura / Design / Constanta

Cazile sunt alegerea cea mai buna atunci cand nu duci lipsa de spatiu in baie si iti doresti sa o amenajezi cat mai confortabil si elegant. ...

Pot monta o priza in baie?

Este o posibilitatea de a monta prize in baie, dar acestea trebuie sa fie dotate cu protectie la umiditate, sa poarte specificatia IP44 si desigur indicatia de montare sa fie data de un specialist pentru a nu monta pe peretii prin care trec instalatii.

Protejeaza-ti casa si biroul de curentul electric!

Un UPS poate furniza curent electric pentru cateva minute in cazul unei pene de curent, timp in care poti salva datele si inchide calculatorul.

Vrei sa iti pui casa intr-o noua lumina?

Pentru ca lumina joaca un rol foarte important in imaginea casei tale, in spatiul acesteia si in starea ta de spirit trebuie sa stii ca un singur bec in mijlocul camerei nu este suficient. Iluminatul decorativ nu numai ca este la moda, dar reuseste sa reproduca lumina naturala si sa dea

De unde incepem sa ne punem casa la ...

V-ati gandit vreodata cat de multa energie consuma un bec incandescent? Cu ajutorul becurilor led Philips veti economisi 90% la factura de energie electrica spre deosebire de un bec incandescent si desigur o durata de viata mult mai mare.

Häfele câștigă Aur pentru Dialock Smartphone-Key la ...

Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, câștigă medalia de Aur pentru soluția Dialock Smartphone Key la concursul Star Award 2017 realizat de renumita revistă de specialitate Top Hotel. Astfel, aplicația cu ajutorul căreia oaspeții unui hotel

Asined.ro - Servicii de amenajare textile pe schelet ...

Dezvoltarea tehnologiei din ultimii ani nu se rastrange doar la producerea unor modele noi de telefoane sau aparitia unor laptop-uri ultraperformante, ci isi gaseste aplicabilitatea in una din cele mai vechi meserii: croitoritul.

Ce tip de usa de interior este potrivit ...

Usile de interior sunt impartite in mai multe categorii, toate avand propriile caracteristici si beneficii care se potrivesc tuturor gusturilor, stilului si bugetelor.

Odu.ro - Acoperis verde extensiv pentru peisaje pline ...

Terasele si acoperisurile verzi pot insufleti imaginea monotona a oraselor impanzite de beton si pot imbunatati calitatea vietii semnificativ. Daca v-ati imaginat cel putin o data cum ar fi sa va petreceti timpul intr-o gradina suspendata, este timpul sa va transformati visul in realitate.

Casele din lemn: ce implicatii prezinta?

In ultimii ani, marea majoritate a persoanelor interesate de a-si indeplini visul de a avea o locuinta proprie s-au axat indeosebi pe constructiile din lemn. Care sa fie secretul din spatele caselor din lemn si de ce se indreapta tot mai multe familii spre o astfel de varianta?

Häfele PurePlasma, noul ventilator care îți aduce aer ...

În spațiile de locuit, în birouri, dar mai ales în bucătării, a avea aer curat, fără mirosuri, fără germeni sau alergeni - sună ca un vis, însă acesta devine realitate cu noile ventilatoare PurePlasma de la Häfele. Acestea sunt rezultatul cercetării și proiectării de-a lungul anilor, fiind o inovație unică care

Sunt cabinele de dus o alegere potrivita?

Cabinele de dus moderne sunt sofisticate, variate ca dimensiuni, functii și aplicatii. Se pot monta atat in spatiile mici din baile de apartament dar se potrivesc si in baile mai mari de la casa. In general sunt perfecte atat pentru relaxare cat si pentru rapiditate si stil de viata agitat.

Lumina decorativa transforma incaperea!

Spoturile led Philips pot fi incastrate in perete, in mobilier sau pozitionate pe tavan sau perete sub diferite forme care inlocuiesc perfect alte decoratiuni si transforma incaperea intr-o atmosfera calda, primitoare si prietenoasa.

Covorul din PVC este alegerea companiilor pentru spatiile ...

Amenajarea uneui spatiu poate fi o adevarata provocare atunci cand nu avem experienta cu privire la design. De cele mai multe ori, alegerea unor elemente precum cele care imbraca pardoseala pot fi adevarate provocari.

Odu.ro - Optimizarea spatiilor suprapuse cu sistemele de ...

Spre deosebire de un acoperis clasic realizat cu materiale precum tigla sau tabla, acoperisurile verzi sunt vii si contribuie in mod eficient la scaderea nivelului de poluare din orase.

Macostore - specialistii tai in constructii si renovare

Macostore este un magazin online care ofera materiale de constructii si finisaje. Specialistii sai sunt dispusi sa ofere clientilor informatii cu privire la produsele comercializate si utilizarea lor.

De ce este important sa alegi usi si ...

Lucrurile au evoluat simtitor in ceea ce priveste tamplatia usilor si ferestrelor, astfel ca, astazi putem alege cateva materiale in acest sens. Odata cu evolutia tehnologiilor producatoare, s-a imbunatatit si calitatea acestor produse, astfel ca, in conditiile actuale avem acces la usi si ferestre cu un aport estetic deosebit si