Ce presupune confortul unui hotel de lux

23 decembrie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Consumabile de hotel

Atunci cand ne referim la un hotel de lux si la ceea ce ne poate oferi un loc de acest tip, ar trebui ca stelele de pe fatada sa reprezinte cu adevarat serviciile si facilitatile pe care le vom avea la dispozitie in timpul sejurului. Astfel, calitatea unui astfel de loc este data de mai multi factori, care impreuna contribuie la o experienta placuta si la o sedere confortabila, indiferent ca este vorba doar de o noapte, sau de un sejur prelungit.
Atmofera spatiului interior
Modul de amenajare a camerelor si a spatiilor comune, bunul gust imprimat decorurilor si aranjamentelor este o parte integranta a unui hotel de foarte buna calitate. Astfel, mobilarea camerelor intr-un mod elegant, atemporal adeseori, care ramane actual in orice perioada si alegerea unor accesorii rafinate confera o atmosfera placuta interioarelor. Aceasta poate fi intregita de alegerea materialelor fine, naturale, pentru draperii, lenjerii si finisaje, pentru ca totul sa faca parte dintr-un decor exclusivist.
Servicii de calitate
Serviciile diverse, realizate cu proptitudine si un personal mereu la dispozitia clientilor si serviabil sunt aspecte esentiale pentru un hotel de lux. Disponibilitatea si amabilitatea angajatilor trebuie sa fie remarcate de la primul contact cu acestia si sa se mentina pe toata durata sejurului oaspetilor. In acest fel ei vor putea oferi o experienta placuta clientilor si acestia vor fi incurajati sa revina.
Atentie pentru detalii
In orice domeniu detaliile sunt foarte importante, pentru ca ele vorbesc despre calitate si minutiozitate. Astfel, gama de consumabile de hotel trebuie sa faca si ea parte din oferta premium si sa se diferentieze de cele de masa. Indiferent ca este vorba despre cosmetice sau despre un fin halat de bumbac, acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Ele pot fi achizitionate de la Spamed, un distribuitor de astfel de produse specifice, care poate fi contactat datorita site-ului http://www.spamed.ro/
Discretie si intimitate
Discretia personalului, faptul ca acesta nu pare atent la fiecare miscare a oaspetilor si intimitatea de care se bucura clientii hotelului sunt factori care dau calitatea unui hotel. Musafirii trebuie sa se simta mereu bineveniti si inconjurati de atentie, dar niciodata nu trebuie sa aiba impresia ca sunt supravegheati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram