10 avantaje pe care le ai daca folosesti becuri led de la Led Concept

28 martie 2017
Autor:
Suits Advertising

Toti suntem intr-un proces continuu de constientizare si evolutie, iar becurile led completeaza foarte bine acest sistem. Toata lumea incearca sa economiseasca si sa protejeze mediul cat mai mult, iar acest becuri led contribuie din plin la acest lucru. Astfel, iti prezint mai jos, 10 motive pentru care ar trebui sa utilizezi si tu becuri led de la Led Concept:

Durata ridicata de viata – becurile led au o durata de utilizare situata intre 50.000 si 100.000 de ore de functionare, adica aproximativ 11 ani de utilizare continua. Astfel, putem spune ca utilizandu-le vei face o investitie pe termen lucru, investitie pe care nu o puteai face pana acum, deoarece celelalte tipuri de iluminat nu o ofereau.

Consum mic de energie – un bec led consuma cu pana la 50% mai putina energie electrica in comparatie cu unul incandescent. Asadar, se consuma mai putin curent si evident se plateste mai putin la factura.

Eco-friendly – acestea nu contin nicio urma de substante toxice (mercur) si sunt reciclabile in proportie de 100%.

Rezistenta ridicata in timp – becurile led sunt foarte rezistente datorita faptului ca sunt realizate din materiale robuste, astfel incat sa reziste la anumite socuri mecanice.

Lipsa emisiilor UV – produc foarte putina lumina infrarosie si aproape deloc raze UV. Astfel, acestea sunt una dintre cele mai bune solutii pentru iluminarea incaperilor un existe obiecte sensibile la caldura si raze ultraviolete precum tablouri, obiecte de arta etc.

Design moder – becurile led sunt comercializate de Led Concept intr-o varietate mare de forme si astfel se potrivesc oricarui tip de design interior existent intr-o incapere. Mai mult decat atat, intensitatea luminii emise se poate regla foarte simplu.

Functionarea in diverse temperaturi – atat iarna, cat si vara becurile led functioneaza foarte bine, acestea fiind utilizate foarte bine atat la exterior, cat si la interior indiferent de temperatura regasita.

Focalizare luminii – becurile led sunt realizate pentru a focaliza lumina si pentru a o transpune intr-o anumite directie fara a fi necesara utilizarea unui reflector exterm, ccea ce inseamna ca acestea au un randament mai bun fata de clasicele sisteme de iluminat.

Lumina emisa instant – fata de celelalte sisteme de iluminat, acestea noi nu au nevoie de timp de incalzire pentru a emite lumina optima. Astfel, odata apasat intrerupatorul, aceste becuri led emit lumina optima si completa. Mai mult decat atat, acestea nu sunt deloc afectate de efectul aprins-stins.

Voltaj redus – acestea functioneaza foarte bine cu surse de voltaj reduse datorita consului redus de care au nevoie. In zonele rurale acestea sunt legate de surse alimentate cu energie solara.

Astfel, analizand putin cele 10 avantaje prezentate mai sus putem spune clar ca aceste becuri led trebuie utilizate cat mai repede in fiecare incapere.

Pentru a vedea toata oferta de becuri led de la Led Concept acceseaza urmatorul site: http://www.led-concept.ro/becuri-led

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram