RawCoco te invata cum sa faci un super tort raw vegan

09.02.2017 / Aparitii editoriale / Bucuresti

Fondatoare RawCoco, Anca Alungulei te invata astazi cum sa faci un tort raw vegan delicios si care sa arate perfect. ...

Despre transportul aerian de marfuri

Transportul aerian de marfuri cuprinde totalitatea operatiunilor efectuate de o casa de expeditie (agent de expeditie aeriana).

Casa de expeditii asigura fluxul camioanelor

Rolul caselor de expeditie i transporturile de marfa este deosebit de important.

Utilizati benzi led pentru un sistem de iluminat ...

Un sistem format din benzi led este unul foarte eficient din toate punctele de vedere!

Despre managementul documentelor

Cateva informatii despre managementul documentelor!

4800 de carti la lichidare de stoc la ...

Cea mai de incerdere librarie din mediul online romanesc anunta lichidari de stoc la nu mai putin de 4.800 de titluri de carte. Este vorba despre magazinul Libris, care marti, in data de 2 august 2016, ofera tuturor clientilor si pasionatilor de carte, titluri din diverse domenii de activitate si interes, de

22 - 24 iulie 2016: reduceri carti Nemira

Oferta de nerefuzat din partea Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania! Un weekend cu reduceri si carte cadou!

Trandafirul, secretul grădinilor englezești

Nu trebuie să ajungi în Anglia ca să trăiești sentimentul absolut de liniște și calm pe care ți-l inspiră grădinile de acolo. De ce să nu te bucuri de combinația perfectă între gazonul impecabil, gardul viu întreținut excelent și aranjamentele luxuriante de trandafiri parfumați chiar la tine în gradină? Urmează sfaturile

Zenon si noua lor plaforma de vanzari online.

Din 1 februarie zenon a dat drumul la o noua platforma online, o platforma care ajuta foarte mult utilzatori sa comande mult mai simplu produsele de papetarie.

De ce sa alegeti doar brichete, cand puteti ...

Fie ca sunteti sau nu fumator, trebuie sa recunoasteti ca o bricheta viu colorata sau frumos modelata va atrage atentia cel putin.

Ce presupune confortul unui hotel de lux

Atunci cand ne referim la un hotel de lux si la ceea ce ne poate oferi un loc de acest tip, ar trebui ca stelele de pe fatada sa reprezinte cu adevarat serviciile si facilitatile pe care le vom avea la dispozitie in timpul sejurului.

Cumpara hrana Royal Canin de pe PetMart.ro

Nevoile animalului de companie sunt importante pentru cei care le au in grija, de aceea, oamenii incearca sa le creeze conditiile necesare pentru o stare buna de sanatate si o viata cat mai usoara. Esentiala pentru buna dezvoltare a animalelor domestice si pentru mentinerea sanatatii acestora este o dieta echilibrata. Aceasta

Culoarea DYLON a lunii octombrie: Rosewood Red

Toamna inspiră pe cei mai mulți dintre noi cu paleta ei impresionantă de frunze colorate, de la galben la ruginiu. Rosewood Red este culoarea eleganței în acest sezon și o poate da un refresh puternic garderobei tale. Pentru cei care își doresc sa experimenteze și să dea frâu liber creativității și

MODELE USI DE GARAJ

Asa cum exista o multime de stiluri si forme pentru usile locuintelor (atat cele exterioare, cat si cele interioare), exista si diferite tipuri de usi de garaj

Ce servicii pot oferi caminele de batrani private ...

In tara noastra caminul de batrani este vazut ca un loc la care se apeleaza in ultima instanta, atunci cand varstnicii nu mai au persoane apropiate langa ei si acest lucru se face cu o mare reticenta.

Avantajele cadourilor online

Cand se apropie onomastica unei persoane, se apropie si timpul alocat gasirii cadoului perfect.

Emboss, adauga o noua dimensiune graficii

Cum oferi o noua dimensiune unei grafice printate, sau cum poti oferi posibilitatea ca cineva sa simta designul cartii tale de vizita? Ei bine, raspunsul este prin procedura de emboss, o procedura simpla, dar extrem de eficienta din punct de vedere estetic si mai ales prin prisma faptului ca aceasta ofera

Editura ACT şi Politon lansează ghidul de business ...

Editura ACT şi Politon anunţă apariţia volumului Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă, de Clay Mathile, un autor american, antreprenor de succes, investitor şi filantrop care, pe baza experienţelor proprii, a sintetizat în acest volum un model care să-i ajute pe antreprenori să-şi depăşească problemele şi să

Pantofi de dama online

Daca vei intreba marii retaileri, vei afla ca cele mai frecvente retururi de pantofi au de a face cu marimea. De aceea este bine sa verfici marimea de doua ori inainte de a cumpara. Daca esti intr-un mgazin, probeaza pantofii inainte de a-i cumpara. Nu te teme sa te plimbi cu

Bebebliss.ro lanseaza Ghidul parintelui incepator- ghid gratuit pentru ...

Te invitam sa vizitezi site-ul nostru bebebliss.ro si sa descarci gratuit ghidul pentru parinti despre carucioare.

QUANTA RESURSE UMANE S.R.L. VĂ INVITĂ LA LANSAREA ...

Quanta Resurse Umane S.R.L. în parteneriat cu Asociația Serviciul APEL derulează proiectul de tip grant (Re)Inserția persoanelor din județul Timiș prin formare și acompaniere socio-profesională, POSDRU/131/5.1/G/134173. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și se derulează la nivel local, în perioada Aprilie