Un numar de 15 studenti se alatura echipei Monsanto Romania prin programul “MORE amp; Future”

17 noiembrie 2014

In urma intalnirilor din cele 4 centre USAMV din tara desfasurate in prima etapa a programului in perioada 28 mai – 11 iunie 2014, au fost selectati 40 de studenti si absolventi. Acestia au beneficiat de un stagiu de practica, in perioada 16 septembrie si 17 octombrie 2014. Ulterior, in urma unor noi evaluari, din totalul participantilor in etapa de practica, 15 studenti vor fi parte din echipa Monsanto.

“Putem spune ca programul MORE & Future si-a atins scopul si a contribuit la dezvoltarea profesionala a tinerilor absolventi. Am selectat 40 de studenti talentati si dornici sa faca parte dintr-o echipa profesionista si plina de entuziasm si mergem mai departe cu 15 studenti care au demonstrat ca intrunesc cerintele noastre. Monsanto a dorit ca prin acest proiect sa ofere sprijin mediului academic si sa sustina studentii din universitatile agronomice sa isi gaseasca un loc de munca. Suntem siguri ca toti cei 40 de studenti participanti au primit informatii ce nu se gasesc neaparat in teorie. Ii felicitam pe cei mai buni dintre ei si le uram internilor bun venit in echipa noastra.”, spune Cristina Ionescu, HR Lead Romania, Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovacia si Moldova.

Monsanto se implica activ in sustinerea mediul academic atat la nivel local si regional, cat si la nivel global, prin dezvoltarea unor programe dedicate tinerilor profesionisti.

Despre companie
Monsanto este unul dintre liderii globali ce ofera soluții bazate pe tehnologie și produse agricole care imbunatațesc productivitatea la nivel de ferma și calitatea hranei. Monsanto continua sa susțina atat fermierii mici cat și pe cei mari pentru a produce mai mult in timp ce se conserva mai mult resursele noastre naturale, cum ar fi apa și energia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram