Specialistii de la Petsmag iti spun tot ce trebuie sa stii despre hranirea pisicilor

19 decembrie 2014

Este lesne de înțeles faptul că pisicile dintre toate celelalte animale domestice sunt cele mai aproape de sufletul nostru. Acest lucru este dat fie de gingășia și inteligența de care dau dovadă sau pur și simplu de aspectul fizic al acestora care de cele mai multe ori nu ne pot lăsa indiferenți. Dacă ați cumpărat o pisică sau dacă sunteți pe punctul de a o face, trebuie să țineți cont de câteva lucruri dacă vreți ca animalul dumneavoastră să aibe o viață sănătoasă.
Unul dintre cei mai importanți factori din viața felinei este reprezentat de hrana care trebuie selectată cu multă atenție deoarece aceasta este esențială în dezvoltarea pe termen lung a pisicului. Ca și în cazul câinilor, schimbarea dietei unei feline trebuie să se realizeze treptat pentru a nu deranja sub nicio formă stomacul sensibil al acestora. În același timp, trebuie să ne asigurăm că acestea primesc suficientă hrană pentru a se dezvolta corespunzător. În funcție de vârsta acestora, acestea vor primii treptat de la 4 mese pe zi, în cazul în care animăluțul are doar câteva săptămâni până la 2 mese când acesta este deja adult.
Spre deosebire de canine, pisicile sunt mult mai sensibile atunci când vine vorba de alimentație astfel că trebuie să fim foarte atenți în cazul în care le hrănim cu alimente din jurul gospodăriilor. Cele mai importante alimente care trebuie evitate cu orice preț sunt reprezentate de băuturile alcoolice, care dacă îi sunt administrate pot cauza o serie de intoxicații și în ultimă isntanță pot provoca chiar moartea patrupedului. Oasele de pui deasemenea pot fi fatale deoarece pot obstructiona intestinele pisicii. Tot în această categorie sunt incluse dulciurile și condimentele precum sarea sau piperul.
Însă dacă nu dispuneți de suficient timp pentru prepararea zilnică a hranei pisicii, puteți achiziționa hrana pisici de la Petsmag. Ce trebuie să știți este că în general hrana se găsește sub formă umedă sau uscată. Indiferent de tipul de mâncare pe care îl alegeți, este important ca acestea să varieze, mai mult decât atât, este recomandat adesea să schimbați și brandul din când în când.

Www.petsmag.ro vă stă la dispoziție cu o variatate impresionantă de hrană pentru patrupedul dumneavoastră, astfel că pisica va beneficia de tot aportul de vitamine și minerale necesare creșterii și dezvoltării normale la prețuri accesibile tuturor. În același timp, aveți posibilitatea schimbării brandului hranei în orice moment, deoarece www.petsmag.ro are în componența sa și o gamă variată de brand-uri cu renume care cu siguranță vor facilita căutarea dumneavostră, astfel că veți economisi simultan, bani și timp.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram