S a lansat Strategiei de Dezvoltare Locala a G A L Microregiunea Dâmbovița Sud Vest

7 martie 2017

Întâlnirea a debutat cu o retrospectivă a măsurilor accesate și a proiectelor implementate în cadrul G.A.L. în perioada 2007 – 2013 și a continuat cu prezentarea teritoriului și a componenței actuale a Grupului de Acțiune Locală, din care fac parte atât instituții publice, cât și parteneri privați și parteneri aparținând societății civile.
Acestora li s-a adus la cunoștință modul de funcționare și de finanțare în cadrul P.N.D.R., bugetul alocat măsurilor, perioada de implementare a proiectelor, procedura de lucru, dar și informații privind potențialii beneficiari, proiecte eligibile în cadrul G.A.L., condiții minime pentru acordarea finanțării, precum și toate etapele necesare obținerii unei astfel de finanțări.
Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor, perioada următoare este destinată activităţilor de informare, animare și promovare a Strategiei de Dezvoltare Locală și în celelalte localități aparținând teritoriului G.A.L., acțiuni premergătoare lansării liniilor de finanțare.
Pentru informații suplimentare ne găsiți la următoarele date de contact:
Asociația G.A.L. Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest
Strada Vladimir Streinu, nr. 44, Găești, județ Dâmbovița
Tel: 0733 788 361.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram