Pesticide AZ ro: Tot ce trebuie sa stie agricultorii despre utilizarea de erbicide

2 mai 2017
Autor:
Fortin

In ceea ce priveste aplicarea de erbicide, Pesticide-AZ.ro le recomanda tuturor mai multi factori care trebuie luati in considerare pentru a avea parte de rezultate optime si conditii avantajoase pentru recolte bogate si prospere.

Pentru ce utilizam produsele pe baza de erbicide?

Categoria de erbicide semnifica substantele folosite impotriva speciilor vegetale nedorite de catre niciun agricultor. Cunoscute si sub numele de buruieni, acestea rasar printre plantele diverselor culturi, privandu-le atat de lumina naturala cat si nutrientii din sol necesari dezvoltarii.

Multi dintre agricultori indeparteaza mecanic aceste plante nedorite, insa procedeul este unul care implica multa actiune fizica si efort prelungit. Pentru a renunta la aceasta modalitate solicitanta de eliminare a buruienilor, pesticide-AZ va recomanda aplicarea erbicidelor.

Acestea sunt de doua feluri: erbicide selective, cu actiune limitata, care distrug doar anumite plante, cele nedorite si erbicide totale, care distrug toate plantele crescute pe suprafata pe care se aplica solutia.

Cat de eficiente sunt erbicidele?

Pesticide-AZ va garanteaza actiunea optima a categoriei substantelor de tip erbicide, atunci cand se urmeaza instructiunile de folosire mentionate pe ambalajelor produselor comercializate. O aplicare corecta garanteaza actiunea directa de distrugere a vegetatiei parazitare, dar si siguranta consumului produselor recoltate.

Ce produse din categoria erbicide sunt recomandate pentru agricultura?

Gratie gamei variate de produse de tip erbicide, compania Fermierul va pune la dispozitie solutii diverse pentru indepartarea vegetatiei nedorite, fie ca sunteti agricultor producator pentru consumul propriu sau agricultor cu productie la scara larga.

Erbicidele sunt puse spre vanzare in mai multe tipuri de ambalaje, in functie de suprafata pe care doriti sa o curatati prin aceasta procedura. Cu peste 25 de variante de produse din categoria erbicide, clientii pot alege solutia si gramajul de care au nevoie.

Erbicidele comercializate de catre compania Fermierul pot fi folosite pentru eliminarea sigura a buruienilor de pe diferite tipuri de culturi: recolte de cereale, culturi cartofi sau gradini cu legume (tomate).

Tipuri de erbicide comercializate in cadrul magazinului online Pesticide-AZ.ro sunt:
Lichide, cum sunt: Select Super (20ml), Sharpen 33EC (100ml);
Pulbere sau granule: KERB 50WG (20g), Sencor 70WH (20g).

In functie de tipul de cultura pe care doriti sa aplicati solutia, trebuie sa tineti cont de indicatiile de diluare, produsele fiind prevazute cu instructiunile stricte de utilizare dar si cu grafice speciale de dilutie, pentru diferitele tipuri de culturi pe care doriti sa le protejati de vegetatiile parazitare.

Pentru a alegere tipul de erbicide potrivit culturii pe care doriti sa o protejati, luati legatura cu unul dintre specialistii Fermierul. Acestia va raspund la toate intrebari si va asigura cele mai bune recomandari profesionale specifice.

In cazul in care deja cunoasteti produsul de care aveti nevoie si doriti sa plasati o comanda, o puteti face fie telefonic, fie online. Website-ul companiei Fermierul este realizat astfel incat puteti face comenzi online, fiind usor de utilizat pentru oricine il acceseaza: www.pesticide-az.ro

Date de contact

Telefon: 0250.772.566 / 0726.214.441

Mail: [email protected]

Adresa Depozit Pesticide: Localitatea Mihaiesti, Jud.Valcea (Depozit Mihaiesti)

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram