Pesticide az ro iti ofera metode de stropire a pomilor fructiferi

30 septembrie 2016
Autor:
Fortin

Din fericire pentru agricultori, dar si pentru cei care, pur si simplu, detin o gradina in care predomina astfel de pomi, pesticide-az ofera o serie de metode destinate stropirii pomilor fructiferi.

In primul rand, trebuie inteles faptul ca stropirea pomilor fructiferi nu inseamna doar utilizarea unor insecticide sau acaricide, cu scopul eliminarii organismelor cu dimensiuni microscopice, ci si folosirea unor adjuvanti de crestere, precum ingrasamantul foliar sau cel care se aplica la nivelul solului.

In al doilea rand, informarea corespunzatoare asupra metodelor de ingrijire a pomilor fructiferi, iar in cazul de fata, asupra celor de stropire a acestora, reprezinta un aspect mai mult decat esential pentru a avea o plantatie sanatoasa, capabila sa ofere o recolta satisfacatoare in fiecare an.

Stropirea pomilor fructiferi: Etapa eliminarii/prevenirii daunatorilor

Din fericire, magazinul pesticide-az dispune de numeroase produse din gama pesticidelor, asa cum implica si numele website-ului, ce pot fi folosite pentru stropirea pomilor fructiferi. Cu toate acestea, gasirea produsului perfect pentru plantatiile de pomi fructiferi, se poate transforma intr-o adevarata corvoada, din cauza alegerilor multiple, ce prezinta de cele mai multe ori, proprietati si beneficii ulterioare relativ asemanatoare.

Asadar, pentru a evita pierderea unei cantitati considerabile de timp, noi am selectat pentru tine doar acele produse care pot fi folosite in cadrul etapei de eliminare, respectiv prevenire a aparitiei daunatorilor, si le-am pus in lista urmatoare:
Nurelle – in doua variante la 75 mL, respectiv 1 L;
Glyphogan – trei sticle de cate 100 mL, 500 mL sau 1 L;
ALIETTE – varianta solida la punga de 12 kg.

Stropirea pomilor fructiferi: Etapa adjuvanta

Prin etapa adjuvanta noi intelegem toate procesele care contribuie la o buna crestere si dezvoltare a pomilor fructiferi, iar in acest scop, vom continua cu selectia acelor produse care pot fi folosite in vederea realizarii acestor procese. In acest caz, pesticide-az ofera un produs de calitate ce poate fi utilizat pentru stropirea pomilor fructiferi, care poarta denumirea de Sorkamin Bio.

Sorkamin Bio este un produs ce prezinta o concentratie bogata in aminoacizi esentiali pentru cresterea pomilor fructiferi, acesta avand la baza doar componente naturale, reusind sa protejeze pomii impotriva stresului oxidativ si al conditiilor extreme de mediu la care prezinta sensibilitatea ridicata.

Comenzile se realizeaza pe site-ul pesticide-az

Pentru plasarea comenzilor produselor din categoria celor care pot fi folosite pentru stropirea pomilor fructiferi, pesticide-az.ro pune la dispozitie urmatoarele numere de telefon 0250772566, 0726214441, precum si adresa de e-mail [email protected], prin intermediul careia se pot face comenzi directe de luni pana vineri intre orele 9-18:00 si sambata pana la ora 13:00.

De asemenea, website-ul ofera si un numar de contact separat de cele pentru comenzile telefonice, 0724254542, care sta la dispozitia clientilor, in vederea oferirii de suport tehnic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram