Pesticide AZ ro Tot ce trebuie sa stiti despre eliminarea insectelor prin aplicare de insecticide

12 mai 2017
Autor:
Fortin

Aplicarea de insecticide este necesara atunci cand insectele invadeaza spatiile rezidentiale, la fel cum este extrem de utila in culturile agricole.

Recomandarile specialistilor Fermierul

1. Alegerea produsului potrivit
In functie de insectele pe care doriti sa le eliminati, alegeti si insecticidele potrivite: insecticidele destinate utilizarii agricole nu vor avea efectul dorit in distrugerea gandacilor de bucatarie, de exemplu.

Fiecare produs comercializat in cadrul magazinului online Pesticide-AZ este destinat unui anumit tip de insecta, iar in cazul culturilor agricole, produsele din categoria insecticide sunt specifice pentru anumiti daunatori (gandacul de Colorado, Tripsul californian sau Buha Verzei).

2. Respectarea instructiunilor de utilizare
Aplicarea de insecticide este un aspect necesar pentru culturi sanatoase si productivitate maxima, insa pentru ca aplicarea sa se efectueze in siguranta, specialisti recomanda responsabilitatea utilizarii acestor compusi chimici.

In privinta culturilor agricole, foarte important sa se respecte timpul de repaus pana la culegerea recoltei (perioada in care substantele nu mai sunt active si nu sunt periculoase pentru consum).

3. Insecticide pentru uz casnic
Compania Fermierul are ca activitate principala furnizarea de solutii si produse pentru sustinerea productivitatii maxime si sigure a culturilor agricole. In ceea ce priveste categoria insecticide, Fermierul comercializeaza si produse pentru uzul casnic si pentru eliminarea insectelor, precum: gandacii de bucatarie sau multe alte tipuri de musculite.

Pentru elimintarea musculitelor, specialistii recomanda aplicarea solutiei Agita 10WG, care actioneaza pe o perioada de 90 de zile.

4. Insecticide pentru uzul agricol
Pesticide-AZ asigura numeroase produse si insecticide cu actiune vasta de eliminare a daunatorilor, pentru mai multe tipuri de culturi: varza, ceapa, rosii, ardei, cartofi etc, in doua variante:
Solutii lichide;
Insecticide sunt forma de pulbere.

Pentru garantia eficientei aplicarii de insecticide, expertii va recomanda utilizarea solutiilor complexe, care actioneaza asupra mai multor tipuri de insecte.

Aceste insecticide actioneaza atat prin absorbtia solutiei de catre planta (insectele sunt eliminate cand intra in contact cu solutia), dar si prin vaporii care apar in momentul aplicarii, acoperind toata suprafata plantei.

Un astfel de produs este Nurelle D, pe care il puteti vizualiza in catalogul din cadrul magazinului online.

Avantaje asigurate de utilizarea insecticidelor
Siguranta
Responsabilitatea oricarui agricultor consta in furnizarea de produse care garanteaza solutii optime si asigura santatea consumului. Drept urmare, aplicarea de insecticide nu este optionala, ci mai degraba obligatorie, pentru productii sigure pentru sanatate.

Recolte bogate
In prezent, tehnologiile si descoperirile facute in agricultura au adus beneficii culturilor agricole, iar acolo unde conditiile de mediu nu sunt favorabile, este nevoie sa se intervina prin aplicarea substantelor potrivite. Daunatorii nu ocolesc culturile agricole si singura modalitate de preventie este aplicarea de insecticide in gradini sau livezile de pomi fructiferi.

Pentru vizualizarea celor peste 60 de produse din categoria insecticide, vizualizati catalogul online, prezent pe website-ul companiei:
www.pesticide-az.ro.

Puteti plasa o comanda online imediat ce ati gasit produsul cautat sau puteti lua legatura cu unul dintre expertii si consultantii companiei Fermierul, telefonic 0250-772-566 / 0726-214-441
Sau la adresa de e-mail: [email protected]

Pentru detalii suplimentare, informatii utile sau alte intrebari, va stam la dispozitie!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram