Pagube prevenite cu acaricide de la Pesticide Az ro

1 noiembrie 2016
Autor:
Fortin

Ca si in cazul altor boli sau daunatori, agricultorii trebuie sa-si adapteze din timp programe de combatere a acestora prevenind pagubele potentiale pe tot parcursul dezvoltarii recoltei si roadelor. Pesticide-Az este magazinul online unde veti gasi o gama larga de acaricide cu zero impact negativ asupra mediului, cu o perioada mare de actiune si care inlatura numerosii agenti patogeni sau daunatori.

Acaricide pentru combaterea paianjenilor microscopici

Acaricidele sunt niste substante chimice pentru pentru combaterea acarienilor (“paianjeni” microscopici daunatori pentru plantele de cultura). Acaricidele au un mod specific de actiune generala si omoara tot soiul de organisme, larvele si ouale acestora, ceea ce salveaza durata de viata a plantelor sau culturilor agricole.

Efectul de reducere a populatiilor de acarieni poate fi obtinut prin utilizarea produselor acaracide utilizate pe intreg teritoriul Romaniei si pe care le puteti cumpara prin Pesticide-Az:
Nissourun 10 WP – un acaracid cu actiune ovicida si larvicida. Este prietenos cu mediul si nu ataca pradatorii naturali ai acarienilor. Are o perioada de actiune de cca 40 de zile si nu este afectat de temperaturile ridicate sau de ploi.

Este folosit in pomicultura si este considerat cel mai eficient produs pentru cultura de soia;
Novadim Progress – este un insecticid sistemic cu efect de acaricid. In pomicultura este folosit pentru tratamentele incipiente pentu combaterea simultana a acarienilor si a gargaritei de flori, iar la vita de vie distruge cu succes molia cat si numeroasele tipuri de acarieni;
Safran – un insecticid cu actiune de contact si ingestie asupra daunatorilor. Actioneaza asupra sistemului nervos provocand paralizia ireversibila a acestora. Se recomanda intrebuintarea sa in perioada cand cultura este amenintata de puricele melifer;
Milbeknock – este un acaracid-insecticid ce ataca acaracidele, larvele si ouale acestora. Produsul este un compus natural recomandat pentru sere, solarii si camp si este foarte eficient pentru combaterea organismelor rezistente;
Envidor 240 SC – un insecticid-acaracid al producatorului BAYER cu o puternica actiune ovicida, ce reduce substantial fertilitatea femelelor acariene.

Are o flexibilitate mare in aplicare si se utilizeaza prin aplicarea unui singur tratament pe sezon, mai ales dupa perioada de inflorire a plantelor sau la crestera fructelor.
Pentru a asigura o eficacitate maxima prin intermediul acestor acaricide este necesar efectuarea unui tratament de calitate prin pulverizarea corespunzatoare a plantelor, in special pe partea inferioara a acestora.
Procuram on-line acaricide si alte produse inovative

Firma ,,Fermierul”, prin magazinul sau on-line Pesticide-Az.ro, comercializeaza produse inovative de inalta performanta si de incredere: fungicide, pesticide, erbicide, produse pentu tratamentul semintelor, produse bio si extracte naturale si ingrasaminte foliare.
Apelati la unul dintre numerele de telefon 025 077 25 66 sau 072 621 44 41 si veti primi toate raspunsurile despre tehnologiile de combatere a daunatorilor in beneficiul culturilor recoltate de dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram