O modalitate de crestere a planteleor rapid chiar si in culturile hidroponice

8 decembrie 2016
Autor:
Touch Media

Ai senzatia ca plantele tale nu cresc in mediul din casa si ca toti nutrientii din lume nu le vor ajuta sa se dezvolte? Cu totii stim ca plantele au nevoie pentru a se dezvolta de nutrienti, lumina si caldura, dar sunt si situatii in care pamantul nu le ajuta sa creasca, fie nu este potrivit, fie planta are nevoie de un substrat de crestere mai aert. Pentru astfel de situatii, vata minerala isi face treaba perfect, chiar si in culturile hidroponice.

Unde cresc cele mai bune rasaduri? Pentru a planta in gradina, de cele mai multe ori cumparam rasaduri si nu ne mai complicam cu germinarea semintelor, asta pentru ca de cele mai multe ori nu ne reuseste. Iata ca nici germinarea semintelor nu mai este o traba complicata si totul datorita vatei minerale, care este un mediu excelent deoarece ofera o buna stocare a apei si aerului si astfel cresterea plantei este mult mai rapida si sigura decat in altlfel de cazuri.

Comparativ cu alte substraturi de crestere, vata minerala este compatibila cu majoritatea sistemelor de crestere.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram