Nu sunteti multumit de presiunea apei?

5 octombrie 2016
Autor:
Touch Media

Acest lucru se intampla destul de des si nu neaparat la sate sau in zone unde nu exista retea de apa, la fel de mult pot suferi si zonele de blocuri, cladirile de birouri sau institutiile publice. Presiunea scazuta a apei la robinet ne impiedica sa facem foarte multe ativitati in casa si chiar ne poate deteriora aparaturile casnice ce se racordeaza direct la instalatia de apa. Ce facem in cazul acesta? Pentru a ridica presiunea apei la un nivel optim putem opta pentru cele mai bune alternative, hidrofoarele de diferite marimi pe care le alegem in functie de numarul de consumatori, frecventa consumului si numarul de bai.

Udatul gradinii a devenit o treaba foarte grea? Chiar si la sat unde oamenii sunt obisnuiti cu vechile obiceiuri de alimentare cu apa, udatul gradinii a devenit o sarcina foarte dificila. Irigarea culturilor nu se face cu cativa litri de apa, tocmai din acest motiv este nevoie de o sursa de apa curenta. Electropompele au o foarte mare intrebuintare in agricultura, mai ales in cea industrializata, acestea asigura irigarea culturilor obtinand astfel culturi bogate si roditoare.

Aveti o gospodarie micuta si totusi aveti nevoie de alimentare cu apa? Alimentarea cu apa a caselor de vacanta, a gospodariilor si gradinilor mici de acum nu mai este o problema, Protehnica Store va pune la dispozitie cele mai calitative si durabile pompe de suprafata. Acestea au o amorsare rapida si ajung pana la o dancine de maxim 7,5 metrii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram