MONSANTO – LOCUL OPT IN TOPUL GLOBAL AL ANGAJATORILOR

27 octombrie 2014

Pentru al treilea an consecutiv, compania Monsanto a fost inclusa in topul World’s Best Multinational Workplaces, realizat de catre Great Place to Work. In acest an, Monsanto se afla pe locul 8 in cel mai mare studiu realizat anual la nivel mondial cu privire la excelenta la locul de munca, studiu ce identifica cele mai bune companii multinationale in ceea ce priveste cultura la locul de munca.

Compania a urcat 6 pozitii, ajungand pe locul 8 in lista din 2014. Monsanto este singura companie din St. Louis si singura companie de agricultura premiata din nou in acest an.

“Suntem incantati sa fim si in acest an inclusi pe lista celor mai buni angajatori multinationali”, a declarat Steve Mizell, Vicepresedinte Executiv de Resurse Umane Monsanto. “Acest premiu recunoaste eforturile de colaborare ale tuturor angajatilor nostri din intreaga lume si dedicarea lor de a lucra in parteneriat cu alte persoane pentru a oferi solutii agricole inovatoare.”

Pentru a fi eligibile in topul World’s Best Multinational Workplaces, companiile care vor sa se califice trebuie sa fi fost incluse cel putin de 5 ori in topuri nationale realizate de Great Place to Work, sa aiba cel putin 5.000 de angajati la nivel global si o forta de munca globala unde cel putin 40% din totalul angajatilor lucreaza in alte tari fata de tara de origine a companiei.

In 2014, China, Belgia, Franta si Olanda au fost adaugate in lista tarilor in care compania Monsanto a fost numita “Great Place to Work” la nivel national. De asemenea, compania a primit acest titlu in Mexic, Argentina, Brazilia, America Centrala si India. Monsanto are mai mult de 22.000 de angajati in intreaga lume.

Organizatiile terte continua sa recunoasca Monsanto ca un angajator care creeaza medii unde oamenilor le face placere sa lucreze. In 2014, Monsanto a obtinut, de asemenea, premii prin care s-au recunosc atat inovatia si stilul de conducere al angajaților sai, cat si satisfactia la locul de munca, premii oferite de catre Forbes (Cele mai inovative companii din lume), revista Science (Top Angajatori – cariere in domeniul Stiintelor), CR Magazine (Cel mai buni 100 cetateni corporate), Computerworld (Cele mai bune 100 de locuri de munca in IT), DiversityInc. (Top 50 companii in diversitate), Review MIT Technology (Cele mai inteligente 50 de companii) si Chief Executive (Cele mai bune 40 de companii pentru lideri). Pentru mai multe informatii cu privire la aceste premii, accesati lista de recunoasteri ale companiei Monsanto cu privire la locul de munca.

Despre companie
Monsanto este unul dintre liderii globali ce ofera soluții bazate pe tehnologie și produse agricole care imbunatațesc productivitatea la nivel de ferma și calitatea hranei. Monsanto continua sa susțina atat fermierii mici cat și pe cei mari pentru a produce mai mult in timp ce se conserva mai mult resursele noastre naturale, cum ar fi apa și energia.

Despre Great Place to Work
Great Place to Work, cu sediul in San Francisco, este o companie globala de cercetare, consultanta si training, care ajuta organizatiile sa identifice, sa creeze si sa sustina locurile de munca mari prin dezvoltarea culturilor de incredere. Great Place to Work deserveste afaceri, organizatii non-profit si agentii guvernamentale din 51 de tari.

Despre World’s Best Multinational Workplaces
Lista anuala creata de Great Place to Work, World’s Best Multinational Workplaces, claseaza primele 25 de companii la nivel mondial care au cel mai bun mediu de lucru. Companiile care vor sa se califice trebuie sa fi fost incluse cel putin de 5 ori in topuri nationale realizate de Great Place to Work, sa aiba cel putin 5.000 de angajati la nivel global si o forta de munca globala unde cel putin 40% din totalul angajatilor lucreaza in alte tari fata de tara de origine a companiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram