Metoda ideala de cultivare a plantelor in apa

10 februarie 2017
Autor:
Touch Media

Cultura hidroponica este o tehnologie agricola moderna, utilizata pe scara larga pentru legume, fructe, furaje, plante medicinale si chiar flori. In mare parte, la ora actuala supermarketurile sunt aprovizionate cu legume, zarzavaturi si chiar fructe avand provenienta din sistemele de cultura fara sol, din milioanele de sere din toata lumea. Pentru ca aceste plante sa creasca in apa, fara sol acestea au nevoie de apa vie, cu multi nutrienti si fertilizatori si vata minerala pentru a inlocui perfect subraturile de crestere naturale.

Culturile hidroponice sunt bio? Majoritatea specialistilor spun ca nu sunt bio, prin simplul fapt ca nu folosesc solul ca substrat de crestere, iar fertilizatorii nu sunt complet organici. In schimb in hidroponie se foloseste vata minerala ca si substrat de crestere, foarte hranitor si care reuseste sa pastreze oxigenul la nivelul radacinilor, aceasta face cultura mai productiva, mai avantajoasa si de o calitate mai mare.

Culturile hidroponice ajuta agricultori sa recolteze tot anul, sa iaba o cultura productive si calitativa, iar acest lucru face ca profitul sa creasca.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram