FermierulAfacerist ro ofera cele mai bune tocatoare de furaje pentru fermierii de succes

6 mai 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Fiindca calitatea hranii animalelor este esentiala pentru produsele de calitate si de cel mai bun gust, FermierulAfacerist pune la dispozitie tuturor fermierilor dornici de a avea o productie satisfacatoare si rapida, tocatoare de furaje pentru animale.

FermierulAfacerist este un producator de utilaje si echipamente cu renume in toata tara, sunt printre cei mai buni si cei solicitati in domeniul agricol.

Utilitatea tocatoarelor de furaje pentru o ferma de succes

Este foarte util un tocator de furaje la ferma oricarui fermier, deoarece face prepararea hranii animalelor mult mai usoara si mai rapida. Tocatoarele de furaje de tip moara de la FermierulAfacerist spre exemplu, sunt actionate de un motor electric monofazat si este multifunctional. In plus, la acest tip de utilaj de prelucrare a furajelor daca se va folosi setul de ciocanele din dotare se pot macina si cereale boabe. Pentru macinarea integrala a porumbului, adica a stiuletelui cu boabe, se poate monta cu usurinta un cutit special. Folosind acelasi cutit se pot marunti furaje suculete cum ar fi sfecla, gulia s.a.m.d. spre deliciul necuvantatoarelor.

Realizat din materiale durabile si de calitate, tocatorul de furaje va rezista in timp la ferma. Acest lucru va contribui cu siguranta in timp la o productie buna si la un profit garantat.

Printre beneficiile pe care le aduce fermierilor care recurg la un tocator de furaje, se numara urmatoarele:
• Tocatorul de furaje se poate folosi in mare parte pentru orice fel de tip de boaba;
• Cerealele is pastreaza intreaga valoare nutritiva datorita tehnologiei de macinare a tocatorului pentru furaje;
• Utilajul de prelucrare a furajelor va toca cu usurinta atat boabele cat si stiuletele.

Cele mai importante avantaje ale tocatoarelor de furaje

• Utilajul de prelucrare al furajelor este conceput din fier ceea ce confera o rezistenta componentelor dar si o buna stabilitate;
• Datorita modului inovator de concepere al motorului, utilizarea in mod continuu a tocaturului pentru furaje este favorizata;
• In intreg procesul de macinare temperaturile tocatorului de furaje raman reduse.

Absolut toate produsele comercializate de compania FermierulAfacerist sunt in conformitate cu standardele Uniunii Europene si sunt realizate prin intermediul celor mai noi aparaturi tehnologice automate din domeniu. Toate aparatele, echipamentele si utilajele sunt adresate atat fermierilor mici cat si fermelor mari dar si celor care desfasoara programe de investitii primordiale pentru o afacere de succes in domeniu.

Intreaga echipa FermierulAfacerist este alcatuita numai din specialisti cu o vasta experienta in domeniu, ce ofera tehnologii si echipamente pentru zootehnie la cel mai avantajos raport calitate-pret.

Comenzile pot fi preluate la adresa de e-mail: [email protected] sau la oricare dintre numerele de telefon din reteaua Vodafone: 0721.789.575 / 0723.100.100 / 0732.123.533. Livrarea se face bineinteles gratuita in peste 5400 de localitati din intreaga tara, produsul comandat primindu-se astfel la adresa dorita. Toti clientii beneficiaza de un service rapid, piese de schimb livrate in maximum de 24 de ore si asistenta telefonica in orice zi intre intervalul orar 08:00 – 20:00.

Depozitul firmei se gaseste la adresa: Soseaua Viilor, Nr. 14, Corp C21, Depozit 5, Sector 5, Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram