Cat de importanta este lumina in cresterea plantelor?

22 decembrie 2016
Autor:
Touch Media

Lumina naturala are o importanta deosebita in cresterea plantelor, dar cum o putem inlocui in cazul in care planta are acces limitat la lumina zilei? Pentru ca in lipsa luminii nu se poate realiza fotositeza, viata plantelor fiind in mod direct dependenta de acest factor, se recurge la iluminatul artificial bazat pe lampi HID. Pentru ca lampa sa functioneze este nevoie de un balast electronic, avand functia de a regla puterea furnizata de lampa si de a oferi plantelor exact cata lumina au nevoie.

Aveti nevoie de o solutie buna, dar care sa nu consume foarte multa energie? Inlocuirea luminii naturale a devenit o treaba foarte simpla in randul agricultorilor si iubitorilor de plante. Alegerea unei lampi potrivite este primul pas catre o cultura de success, dar un balast electronic de ultima generatie este cheia oricarui sistem de iluminat, astfel reuseste sa creasca frumos si sanatos.

Lampile pot fi specializate pe cresterea plantelor sau pe inflorirea acestora in funtie de materialele folosite la constructia acestora, sau pentru ambele cicluri de crestere sau inflorire.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram