Care sunt avantajele unei sali de muls vaci

25 iunie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Salile de muls vaci sunt foarte importante in economie unei ferme pentru ca in primul rad vei economisi spatiu si, totodata, vei eficientiza procesul de productie. Trebuie specificat in primul rand ca aceste sali de muls vaci iti ofera in primul rand avantajul unei pozitii mai bune a vacii. Astfel vaca este pozitionata mai aproape de mulgator iar mulsul se va face mult mai usor.

Sali de muls vaci de pe Fermierul Afacerist

Salile de vaci sunt foarte importante in cadrul unei ferme, asemenea mulgatorului, cele doua echipamente fiind strans legate intre ele. De mentionat ca salile de muls vaci de pe FermierulAfacerist.ro au o protectie suplimentara anti-lovire, cu sorul de a proteja vaca. De asemenea se pot comanda si Sali de vaci cu sisteme anti-stropire, ce ofera portectie suplimentara atat vacii, cat si celui care efectueaza procesul de muls.

Cum poate fi folosita sala de muls vaci

Sala de muls poate fi pozitionata si in cladiri mai mici, fiind ideala chiar si pentru fermele ceva mai mici. De asemenea acest echipament va poate scuti de o investitie imensa de a introduce sisteme de muls mai complicate in ferma dumneavoastra, Cu o sala de muls si un mulgator de vaci rezolvati toate problemele ce tin de muls.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram