Anvelopele agricole de la Magazialucostica ro merg la pret redus

10 iunie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Anvelopele agricole comercializate in mediul online pe Magazialucostica se bucura de preturi promotionale pentru 5 dintre modelele sale. Orice masina utilitara (tractor sau de alt tip) are nevoie de anvelope agricole pentru ca munca agricola sau a pamantului sa devina sigura si usoara. Masinile functioneaza la parametri tehnici normali numai daca anvelopele cu care sunt echipate sunt corespunzatoare, potrivite tipului aferent de teren . Magazia lu’ Costica este, mai ales in aceasta perioada, magazinul ideal de unde se pot comanda anvelopele agricole potrivite.

Cauciucurile de tractor se uzeaza, indiferent de cat de robuste sunt, si indiferent de cum sunt dispuse pliurile acestora. Aceste anvelope de tractor de pe Magazialucostica pot fi folosite si la deplasarea pe sol ud, si la deplasarea pe teren accidentat.

Cauciucurile agricole aflate la promotie pe Magazialucostica si specificatiile lor tehnice

Cauciucurile agricole pentru care pretul s-a redus in acest magazin online sunt in numar de 5 si sunt detaliate in ceea ce urmeaza:

• Anvelopele marca Petlas de raza 38 si de latime 1400 mm, care au pretul redus cu 25%
• Anvelopele marca BKT, de raza 16 si de latime 800 mm, la pret redus cu 33%
• Anvelopele produse de Petlas, de raza 24 si cu latimea de 8300 mm, unde pretul este redus cu 23%
• Anvelopa de directie cu 3 benzi longitudinale, de raza 16 si de latime 900 mm, carora li s-a redus pretul cu 36%
• Anvelopa marca Petlas de raza 15 si latime 500 mm – pretul acesteia a fost redus cu 23%

Asadar, reducerea este prezenta pentru tipuri diferite de anvelope de tractor, pentru ca mai multe categorii de muncitori din domeniul agricol sa aiba posibilitati pentru echiparea tractoarelor lor cu anvelope rezistente si necesare.

Variantele de latime pentru toate anvelopele agricole pe care Magazia lu’ Costica le inainteaza spre vanzare se incadreaza intre 400 si 1400 mm, iar raza, intre 10 si 38.

Anvelopa agricola comercializata pe Magazialucostica are si alte caracteristici

O asemenea piesa pentru rotile masinilor utilitare (tractorului, dar nu numai) nu poate fi definita numai de parametri precum raza si latimea, ci si de un alt parametru, numarul de pliuri. Numarul de pliuri influenteaza aderenta cauciucurilor de tractor, iar 4 pliuri determina un comportament diferit in deplasare fata de 6 pliuri.

In plus, exista in selectiile de pe Magazialucostica si anvelope agricole cu rol de semanatoare. De fapt, chiar numele lor este „roti semanatoare”. Acestea au urmatoarea particularitate: au un diametru interior diferit de cel exterior, iar modelul lor este gandit pentru o semanare optima a brazdelor.

Pe Magazialucostica se regasesc, asadar, multe modele de cauciucuri de tractor, 5 dintre ele fiind la pret redus cu pana la 36%. De aceea, persoanele care se ocupa cu agricultura si detin sau utilizeaza un asemenea tractor regasesc aici oportunitati de protejare a bugetului in legatura cu anvelopele de tractor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram