Pesticide-AZ.ro - Tot ce trebuie sa stiti despre eliminarea insectelor prin aplicare de insecticide

12.05.2017 / Agricultura / Valcea

Prezenta insectelor creeaza disconfort tuturor, indiferent ca vorbim despre necesitatile agricultorilor care doresc sa isi protejeze culturile sau despre persoanele care isi doresc o locuinta curata. ...

Canicula — dușmanul anvelopelor agricole și industriale

• 5 efecte dăunătoare ale soarelui asupra cauciucurilor. Sfaturile specialiștilor CAR Group

Intalniri animare teritoriu luna iulie 2017

Seria întâlnirilor de animare a teritoriului GAL Microregiunea Dâmbovița de Sud-Vest continuă și în prezent.

Anvelopele Tatko asigură rezistență în mișcare

Aprilie 2017 a însemnat un punct de cotitură atât pentru CAR Group, ca importator, cât și pentru piața anvelopelor agricole, industriale și de camion din România în general. Și asta pentru că CAR Group a reușit să aducă în țara noastră brandul de cauciucuri Tatko, produsele din această marcă remarcându-se printr-un

GAL Microregiunea Dambovita SV organizeaza intalniri cu potentialii ...

În scopul acoperirii unei arii cât mai mari din teritoriul GAL în ceea ce privește informarea și promovarea măsurilor Strategiei de Dezvoltare Locală, precum și a posibilităților de finanțare prin intermediul acesteia, Asociația G.A.L. Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest a organizat două întâlniri în luna iunie 2017.

Lansarea proiectului Strategia de Dezvoltare Locală a ...

Lansarea proiectului Strategia de Dezvoltare Locală a Asociației GAL Siret-Moldova 2014-2020

Intalniri animare teritoriu GAL Microregiunea Dambovita Sud-Vest

Asociaţia Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest organizează în luna iunie 2017 două întâlniri cu potențialii beneficiari, întâlniri ce fac parte din Activitatea 1.4 - Întâlniri, Workshop-uri, Seminarii.

Pesticide-AZ.ro – Protejeaza-ti casa si gradina cu cele ...

Scapa de insectele care-ti invadeaza casa si gradina folosind cele mai eficiente insecticide.

Pesticide-AZ.ro - Comercializeaza produse tip eribicid total impotriva ...

Ai incercat numeroase metode de combatere a daunatorilor vegetali care-ti afecteaza culturile agricole, iar rezultatul nu te-a satisfacut?

Pesticide-AZ.ro - Descopera magazinul tau pentru plante si ...

Prosperitatea culturilor agricole este asigurata de procedurile si solutii aferente utilizate impotriva daunatorilor sau bolilor criptogamice.

Pompe pentru sistemele de irigatii

După 1989, suprafaţa irigată din România s-a redus sub jumătate, infrastructurile de irigaţii fiind supuse unui proces de degradare continuu. Însă, experienţa secetei din perioada trecută a făcut ca interesul fermierilor pentru investiţii în sisteme de irigaţii să crească.

Pesticide-AZ.ro: Tot ce trebuie sa stie agricultorii despre ...

Pentru recolte bogate, fructe si legume perfect sanatoase, agricultorii trebuie sa aiba in vedere mai multe procedee de sustinere cu ingrasamintele potrivite si aplicarea de solutii impotriva daunatorilor.

Pesticide-AZ.ro -Produse profesionale de fungicide pentru a combate ...

Bolile fungice afecteaza numeroase soiuri de plante (de la flori la legume), dar o ingrijire corespunzatoare a gradinilor sau culturilor determina calitatea si sanatatea acestor plante.

Pesticide-AZ.ro - Secretele productivitatii in domeniul agricol: Cum ...

In mod surprinzator, plantele isi extrag cel mai eficient substantele nutritive prin intermediul porilor de la nivelul frunzelor, decat o fac prin intermediul radacinii.

Alocarea pe masuri in cadrul teritoriului GAL Microregiunea ...

Având în vedere lansarea Strategiei de Dezvoltare Locală depuse și aprobate în cadrul Măsurii 19 Dezvoltarea locală LEADER – Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Asociaţia Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest anunță măsurile disponibile în cadrul strategiei și sumele alocate acestora:

Pesticide-AZ.ro - Produse minerale si ingrasaminte foliare ...

Carentele nutritive ale plantelor sau culturilor agricole determina un plafon de crestere si dezvoltare destabilizat de astfel de lipsuri, iar tot mai multi agricultori apeleaza la serviciile firmelor specializate in produse menite sa sporeasca buna dezvoltare a culturilor.

Am deschis! Totul pentru casa si gradina!

Produse de cea mai bună calitate Cele mai bune servicii pentru clienții noștri Plata in sistem ramburs sau ridicare direct din magazin!

„Târgul de bunătăți românești” aduce bucatele tradiționale în ...

În weekend, de vineri, 17 martie și până duminică, 19 martie, iubitorii de bucate tradiționale se întâlnesc la „Târgul de bunătăți românești” amenajat în parcarea magazinului Kaufland din strada Sebastian nr. 88.

Cum sa intretineti plantele de apartament?

Un site specializat va invata cum sa aveti grija de plante, ce aveti nevoie pentru a le oferi un mediu propice si va ofera materiale pentru dezvoltarea armonioasa, rapida chiar si pe timp de iarna. Pentru ca nutrientii sunt absolut necesari pentru cresterea plantelor trebuie sa adaugati in apa cu care

S-a lansat Strategiei de Dezvoltare Locală a G.A.L. ...

Asociaţia Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest a organizat joi, 23 februarie 2017, în Găești, județ Dâmbovița, o întâlnire privind lansarea Strategiei de Dezvoltare Locală a G.A.L. și măsurilor pe care aceasta le sprijină.

Pesticide-Az.ro – Cei mai ieftini de pe net ...

Buruienile sunt cunoscute ca fiind plante salbatice fara „valoare economica” care se dezvolta printre plantele de diferite culturi, pe suprafetele de teren cultivate si care provoaca pagube considerabile culturilor agricole.