Pesticide-AZ.ro - Tot ce trebuie sa stiti despre eliminarea insectelor prin aplicare de insecticide

12.05.2017 / Agricultura / Valcea

Prezenta insectelor creeaza disconfort tuturor, indiferent ca vorbim despre necesitatile agricultorilor care doresc sa isi protejeze culturile sau despre persoanele care isi doresc o locuinta curata. ...

Lansarea proiectului Strategia de Dezvoltare Locală a ...

Lansarea proiectului Strategia de Dezvoltare Locală a Asociației GAL Siret-Moldova 2014-2020

Intalniri animare teritoriu GAL Microregiunea Dambovita Sud-Vest

Asociaţia Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest organizează în luna iunie 2017 două întâlniri cu potențialii beneficiari, întâlniri ce fac parte din Activitatea 1.4 - Întâlniri, Workshop-uri, Seminarii.

Pesticide-AZ.ro – Protejeaza-ti casa si gradina cu cele ...

Scapa de insectele care-ti invadeaza casa si gradina folosind cele mai eficiente insecticide.

Pesticide-AZ.ro - Comercializeaza produse tip eribicid total impotriva ...

Ai incercat numeroase metode de combatere a daunatorilor vegetali care-ti afecteaza culturile agricole, iar rezultatul nu te-a satisfacut?

Pesticide-AZ.ro - Descopera magazinul tau pentru plante si ...

Prosperitatea culturilor agricole este asigurata de procedurile si solutii aferente utilizate impotriva daunatorilor sau bolilor criptogamice.

Pompe pentru sistemele de irigatii

După 1989, suprafaţa irigată din România s-a redus sub jumătate, infrastructurile de irigaţii fiind supuse unui proces de degradare continuu. Însă, experienţa secetei din perioada trecută a făcut ca interesul fermierilor pentru investiţii în sisteme de irigaţii să crească.

Pesticide-AZ.ro: Tot ce trebuie sa stie agricultorii despre ...

Pentru recolte bogate, fructe si legume perfect sanatoase, agricultorii trebuie sa aiba in vedere mai multe procedee de sustinere cu ingrasamintele potrivite si aplicarea de solutii impotriva daunatorilor.

Pesticide-AZ.ro -Produse profesionale de fungicide pentru a combate ...

Bolile fungice afecteaza numeroase soiuri de plante (de la flori la legume), dar o ingrijire corespunzatoare a gradinilor sau culturilor determina calitatea si sanatatea acestor plante.

Pesticide-AZ.ro - Secretele productivitatii in domeniul agricol: Cum ...

In mod surprinzator, plantele isi extrag cel mai eficient substantele nutritive prin intermediul porilor de la nivelul frunzelor, decat o fac prin intermediul radacinii.

Alocarea pe masuri in cadrul teritoriului GAL Microregiunea ...

Având în vedere lansarea Strategiei de Dezvoltare Locală depuse și aprobate în cadrul Măsurii 19 Dezvoltarea locală LEADER – Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Asociaţia Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest anunță măsurile disponibile în cadrul strategiei și sumele alocate acestora:

Pesticide-AZ.ro - Produse minerale si ingrasaminte foliare ...

Carentele nutritive ale plantelor sau culturilor agricole determina un plafon de crestere si dezvoltare destabilizat de astfel de lipsuri, iar tot mai multi agricultori apeleaza la serviciile firmelor specializate in produse menite sa sporeasca buna dezvoltare a culturilor.

Am deschis! Totul pentru casa si gradina!

Produse de cea mai bună calitate Cele mai bune servicii pentru clienții noștri Plata in sistem ramburs sau ridicare direct din magazin!

„Târgul de bunătăți românești” aduce bucatele tradiționale în ...

În weekend, de vineri, 17 martie și până duminică, 19 martie, iubitorii de bucate tradiționale se întâlnesc la „Târgul de bunătăți românești” amenajat în parcarea magazinului Kaufland din strada Sebastian nr. 88.

Cum sa intretineti plantele de apartament?

Un site specializat va invata cum sa aveti grija de plante, ce aveti nevoie pentru a le oferi un mediu propice si va ofera materiale pentru dezvoltarea armonioasa, rapida chiar si pe timp de iarna. Pentru ca nutrientii sunt absolut necesari pentru cresterea plantelor trebuie sa adaugati in apa cu care

S-a lansat Strategiei de Dezvoltare Locală a G.A.L. ...

Asociaţia Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest a organizat joi, 23 februarie 2017, în Găești, județ Dâmbovița, o întâlnire privind lansarea Strategiei de Dezvoltare Locală a G.A.L. și măsurilor pe care aceasta le sprijină.

Pesticide-Az.ro – Cei mai ieftini de pe net ...

Buruienile sunt cunoscute ca fiind plante salbatice fara „valoare economica” care se dezvolta printre plantele de diferite culturi, pe suprafetele de teren cultivate si care provoaca pagube considerabile culturilor agricole.

FamousRoses: Cultivarea trandafirilor de dulceata si ulei esential ...

Fascinanta lume a rozelor nu se afla doar in esentele din sticle, ci te poate ademeni la fel de bine si de pe rafturile din camara. Parfumul trandafirilor a facut istorie si inca nu conteneste in a naste pasiuni sentimentale, dar nici aromele cu care se desfata papilele gustative nu sunt

Jardina: Un business profitabil - cultura de nuci

Din ce in ce mai multi oameni sunt deschisi ideilor de investitie in acest moment. Si tot mai multi oameni decid sa isi lanseze propriul business. Si, avand in vedere ca nimeni nu incepe un business fara a analiza o multitudine de posibilitati, focusul principal ramane pe domeniul de activitate care

Gardul electric, cea mai buna soluție pentru protecția ...

Este destul de usor sa ai grija de un animal, de doua, 3 sau chiar 10. Atunci cand esti proprietarul unei turme de oi de cateva sute de animale sau trebuie sa ai grija de o multime de vietati, lucrurile se complica. Este adevarat ca variantele clasice, cu o ingradire de

Asociaţia Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest ...

Asociaţia Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest organizează joi, 23 februarie 2017 o întâlnire privind lansarea Strategiei de Dezvoltare Locală a G.A.L. și măsurilor pe care aceasta le va sprijini.