CONFERINŢA DE LANSARE A PROIECTULUI „SPUNE SPO 82 2020 Servicii Publice Unitare Necesare şi Eficiente”

23 februarie 2015

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă modernizarea SPO prin furnizarea de servicii inovative și integrate care vizează creșterea angajabilității clienților SPO în două regiuni de implementare (Vest și Nord – Vest).
Obiectivul descrie în mod generic impactul pe care îl vizionam în forma unor servicii de ocupare accesibile și apreciate de către clientii SPO, care să constituie o contribuție vizibilă la creșterea ocupării forței de muncă, în special în rândul tinerilor.
În cadrul conferinţei se vor discuta detalii despre iniţiativa proiectului, premisele de la care s-a pornit în acest demers şi obiectivele propuse în cadrul acestuia. La finalul evenimentului va avea loc o conferință de presă.
Proiectul „SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare si Eficiente” este confinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007 – 2013, Axa prioritară 4. „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de intervenţie 4.1. „Întărirea capacităţii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare”.

Director Executiv
Miclău Marcel Dumitru

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram