Totul despre transportul de marfuri

09.12.2016 / Administratie publica / Bucuresti

Transportatorii susţin că deşi legislaţia europeană prevede posibilitatea angajării de conducători auto străini din afara UE în statele membre UE, în România nu există posibilitatea examinării conducătorilor auto profesionişti în limbile engleză sau franceză pentru obţinerea atestării profesionale obligatorii conform legislaţiei naţionale şi europene, chiar dacă proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere în ...

Softul SCIM 400 dedicat institutiilor publice de toate ...

Soft-ul SCIM 400 este o aplicatie dedicata ce serveste la intocmirea documentatiei pentru o serie de reguli legate de procedurile de control intern managerial.

Mix Equipment- grup electrogen diesel!

Compania Mix Equipment este o firma nou infiinta pe piata echipamentelor si dispozitivelor industriale “ monitorizate”. Acesta isi intampina clientii cu o gama variata si numeroasa de produse, precum: grup electrogn diesel, generatoare de sudura marca Genset si monitoare diesel FPT industrial, instalatii de irigat Nettuno, Irrimec, motopompe

Iluminat stradal industrial pentru orasul tau

Daca am face un sondaj, probabil ca la intrebarea “Ce este esential pentru a trai?” un procent semnificativ dintre respondenti ar alege, imediat dupa aer si apa, lumina ca fiind de neinlocuit, fie ea naturala sau artificiala. Pentru ca, nu-i asa, cine ar putea sa isi imagineze localitatea in care traieste

Stalpi iluminat stradal –o necesitate pentru orice tip ...

Fie ca ne refeim la mediul rural, fie ca ne referim la mediul urban, stalpii iluminat stradal sunt o necesitate. In mediul rural, desi majoritatea lucreaza pe timp de zi, sunt implicati in general in activitati preponderant legate de agricultura, nu exista foarte mult trafic pe timp de noapte, acest

In lipsa unor uscatoare de maini, multe centre ...

Strandurile, piscinele, unitatile de inchiriere echipamente de agrement, parcurile de distractie, controlate de ANPC

Colectarea selectiva a deseurilor – un serviciu complet ...

Pentru ca starea mediului inconjurator are efecte directe asupra vietii cetatenilor, Green Global este firma de colectare deseuri care a decis sa ofere suport extins celor care doresc sa beneficieze de un oras curat si meticulos igienizat

ACTUALIZARE DOCUMENTATIE CONTROL INTERN – CONFORM OSGG 400/2015 ...

Consideraţii privind implementarea Sistemului de Control / Intern Managerial (SCM), în conf. cu OSGG nr. 400/2015 in entitatile publice – Emitere Decizie interna pentru constituirea Comisiei de monitorizare, coordonare și îndrumare metodologică, în conf. cu art. 3, alin.1; – Elaborare Program de dezvoltare a SCM şi stabilirea obiectivelor, acţiunilor, responsabilităţilor şi termenelor, în

Ultima zi de implementare a proiectului: “Integrarea sistemului ...

Bucuresti, 05 octombrie 2015 - Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, impreuna cu partenerii sai, au finalizat proiectul “Integrarea sistemului informatic al ANOFM cu alte sisteme informatice” POSDRU/123/4.1/S/130546.

Conferinta finala a proiectului „SMI SPO - ...

București, 05 octombrie 2015 - Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a organizat, alaturi de partenerii sai, conferinta finala a proiectului „SMI SPO - Imbunatatirea sistemului managerial si informational al SPO”.

Conferinta Nationala de Finalizare a proiectului: “Integrarea ...

Tusnad, 30 septembrie 2015 - Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, alaturi de partenerii sai, a organizat Conferinta Nationala de Finalizare a proiectului “Integrarea sistemului informatic al ANOFM cu alte sisteme informatice” POSDRU/123/4.1/S/130546, la Tusnad.

Operatiunea de conectare a Administratiei cu Publicul Nou

Ieri, 24 septembrie 2015, s-a realizat al patrulea pas al „Operatiunii de conectare a Administratiei cu Publicul Nou” - Pasul 4: Asumarea PRetului

Schimbarea nu se aşteaptă, se face. Ca revoluţiile.

Un consultant independent din Iaşi oferă cu titlu gratuit, timp de o lună, între 15 Mai şi 14 Iunie, resurse adunate în timp despre ce înseamnă şi cum se poate face cu adevărat schimbarea în Administraţia Publică din România anului 2015.

WORKSHOP GREENET - PARTENERIAT ÎNTRE 7 STATE ...

Joi, 26 martie 2015, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice în calitate beneficiar a organizat workshopul “Metode inovative de calificare și recalificare în domeniul aprovizionării energiei electrice și termice, gaze, apă caldă și aer condiționat”, parte a proiectului "Rețeaua europeană ce susține inovația în locurile de muncă verzi -

ANTREPRENOR – Idei de afaceri de succes și ...

POSDRU/176/3.1/S/150650 - ANTREPRENOR – Idei de afaceri de succes și dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucureşti-Ilfov și Sud-Vest Oltenia Proiectul este implementat de OTP CONSULTING ROMÂNIA în parteneriat cu UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN BUCUREṢTI. Proiect cofinanṭat din Fondul Social European prin Programul Operaṭional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Fii si tu parte din ‘schimbare’!

Scopul principal al proiectelor derulate de asociatie este acela de a contribui la dezvoltarea regiunii Dobrogea, nu numai cu gandul ci si cu fapta, prin actiuni si evenimente social-culturale, ce vin in sprijinul dezvoltarii comunitatii locale.

CONFERINŢA DE LANSARE A PROIECTULUI „SPUNE - SPO ...

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş, în calitate de beneficiar al proiectului „SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare şi Eficiente”, organizează conferinţa de lansare a proiectului care va avea loc marți, 24 februarie 2015, începând cu orele 10.30, în sala de conferinţe a Hotelului Coandi (Calea

Lansare proiect „SPUNE - SPO 82/2020, Servicii ...

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş, în calitate de beneficiar al proiectului „SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare şi Eficiente”, organizează conferinţa de lansare a proiectului care va avea loc marți, 17 februarie 2015, începând cu orele 10.30, în sala de conferinţe a Hotelului Best Western

CELE DOUĂZECI DE NUANŢE ALE BOGĂŢIEI SPIRITUALE ÎN ...

Mesaj al Departamentului de Relaţii Interetnice cu ocazia Zilei Minorităţilor Naţionale

Guvernul României - Departamentul pentru Relaţii Interetnice - ...

Vizită de studiu şi explorare a oportunităţilor de dezvoltare de proiecte în parteneriat cu instituţii şi organizaţii non-guvernamentale norvegiene

De cate scaune pentru copii au nevoie scolile?

Sunt convinsa ca nu e un subiect de interes general, dar su siguranta parintii ar vrea sa stie ca viitorul lor sta pe scaune bune la scoala, care sa nu le afecteze postura si care sa ii ajute sa mentina o tinuta buna a spatelui.