Tipuri de aparate dentare

24.03.2017 / Sanatate / Bucuresti

Niciodata nu este prea tarziu pentru a obtine un zambet perfect. Daca in trecut, un aparat dentar era considerat a fi doar pentru copii, astazi, din ce in ce mai multi adulti ajung sa poarte un astfel de accesoriu. Beneficiile sunt evidente si destul de rapide iar costurile sunt destul de mici. La o ...

TOUR TRAVEL by ODAS GLOBAL CONSULTING anunță lansarea ...

TOUR TRAVEL by ODAS GLOBAL CONSULTING anunță lansarea platformei de marketing afiliat – Affiliates Discovering Transylvania .

Targ Handmade si Design de Florii si Paste ...

Te asteptam la cel mai frumos targ de Florii si Paste, For The Love of Fashion. Timp de doua zile, The Vintage Pub, devine gazda celui mai inedit targ, dedicat Floriilor si sarbatorii Pascale, creatii cu tematica, dar si cadouri altfel, unice prin compozitie, autentice prin amprenta creatorului.

Trei ani garanție extinsă la aspiratoarele ultraperformante de ...

Primăvara este aici. Poveștile se transformă şi încep să prindă viață. Totul se schimbă, iar covorul ei colorat ne ademenește la plimbări desculți prin firele ierbii. Dar ce facem cu covorul din casă? Rowenta îi redă strălucirea şi prospeţimea cu cele mai performante aspiratoare, ce dau startul curățeniei de primăvară.

Crestem impreuna nivelul de performanta al managementului relatiilor ...

La a treia editie a Conferintei Managementului Relatiilor cu Clientii în Romania va invitam sa acumulati o expertiza solida, din practica în excelenta relatiilor cu clientii. In zilele de 17 si 18 mai 2017 la Bucuresti, adresam o provocare felului în care ii atragem, retinem si apreciem pe cei care investesc

Vineri începe „Târgul de bunătăți românești” în București

În acest weekend, începând de vineri, 10 martie și până duminică, 12 martie, bucureștenii pot degusta bucate tradiționale alese la ediția de primăvară a „Târgului de bunătăți românești” din Capitală, organizat în parcarea magazinului Kaufland, din strada Răcari, nr. 5.

Spartan redeschide restaurantul stradal din Arad, cu o ...

Spartan a redeschis, pe 8 martie, restaurantul stradal din Arad, dupa o investitie de peste 30.000 de euro in modernizarea decorului si suplimentarea numarului de locuri, de la 40, la 55. Unitatea este detinuta de Olivian Mitaru, francizat Spartan care a mai deschis trei restaurante, doua in Arad si unul in

Sfaturi la mutarea în casă nouă

Una dintre fericirile omului este locul numit "acasă". Statornicirea, apartenența, liniştea sunt aspecte care oferă plăcuta senzație a siguranței şi a echilibrului. Şi cu cât îți pui amprenta asupra casei pe care o vei locui, cu atât împlinirea va fi mai mare.

DecoStores: lustre unice in oferta de corpuri de ...

Odata cu sosirea noului sezon, ne gandim sa cumparam din mediul online mici detalii sau elemente decorative pline de culoare, care sa ofere o nota de prospetime intregii noastre locuinte. O serie de corpuri de iluminat elegante te asteapta acum pe DecoStores.ro platforma online care iti ofera cele mai interesante solutii pentru amenajari

Inchiriaza Mitsubishi ASX de la Francrocar

Cel mai vechi salon auto a ajuns la a 87a editie

Reduceri mari la Tenisii Dama pe zenda.ro

Avem modele frumoase de tenisi dama, confectionati din materiale de calitate si rezistente. Tenisii dama sunt din material textil (denim) , in culori moderne: alb, visiniu, rosu, bleumarin, imprimeuri colorate. Pe zenda.ro vei gasi tenisi dama ieftini cu talpa confortabila si flexibila, din material sintetic, cu striatii, iar varful este acoperit

Avantaje ale ofertelor de turism Travelidea

Cand esti surprins de primele raze de soare care anunta o vreme mai buna, gandul iti zboara deja la concediu. Si cum concediul este, de cele mai multe ori, rezervat pentru vara, iti doresti ca cel de anul asta sa fie unul pe cinste. Daca esti in cautarea unei agentii de

Brand Gsm, huse de telefoane la preturi wow!

Pentru ca dispozitivele noastre electronice ne servesc cu atata fidelitate in fiecare zi si fac fata la atata presiune din partea noastra, ar trebui cel putin sa le recompensam cu huse de calitate. Asadar, cea mai buna varianta este sa alegi huse iPhone 7 si huse Samsung Galaxy S7

Noul sistem audio de la Kruger&Matz - sunet ...

Din portofoliul de produse Kruger&Matz fac parte acum noi sisteme audio, modelul KM 1908 fiind unul deosebit, cu un design ce te va impresiona cu siguranta. Astfel, tuburile de preamplificare aramii (cu duble triode ECC83 / 12AX7) se armonizeaza perfect cu boxele din lemn si unitatea centrala din aluminiu mat.

Beauty One la Beauty 2017 MOLDEXPO Chisinau

Beauty One, lider de 10 ani pe piata de infrumusetare din Romania, a participat pentru prima data anul acesta la expozitia internationala “Beauty Exhibition 2017” din cadrul Moldexpo care a avut loc in perioada 2-5 martie. Principalul eveniment profesional al industriei de frumusete din Republica Moldova s-a aflat la cea de-a

DanceMasters2017

Numărul 1 mondial din nou la DanceMasters

Prof. Dr. John Ionescu: Noutăți terapeutice în ONCOLOGIE ...

Cancerul este una dintre cele mai mari probleme de sănătate cu care ne confruntăm în ultimele decenii – este un avertisment pe care Prof. Dr. John Ionescu (Germania) l-a făcut de mai multe ori în ultimii ani, în timpul simpozioanelor de Medicină Integrativă susținute la București. Pe 18 martie, distinsul profesor

DecoStores: Cum poti alege modele de lampadare moderne ...

Expertii in decoratiuni interioare au "deschis" noul sezon cu o serie de lampadare moderne si modele ingenioase de candelabre, care vor face orice living sa aiba o noua infatisare. Daca doriti sa schimbati putin ambianta din sufrageria sau dormitorul dumneavoastra, pe DecoStores.ro nu este nevoie sa faceti investitii foarte costisitoare

PIRELLI ȘI LAMBORGHINI AU REUȘIT UN NOU RECORD ...

Utilizând pneuri special dezvoltate Pirelli P Zero R, Lamborghini a doborât recordul pe tur la Nurburgring în Germania. Pirelli a echipat noul Lamborghini Huracan Performane care a reușit un timp pe tur de 6m52,1s pe legendara buclă nordică pe 5 octombrie anul trecut, doborând recordul existent pentru un automobil de producție. Pneurile Pirelli

PIRELLI A LANSAT UN PNEU INTELIGENT LA SALONUL ...

Așa cum a fost și în cazul pneurilor radiale Cinturato din anii 1950 și cele cu profil ultra subțire P Zero din 1980, Pirelli intră într-o nouă eră a fabricării pneurilor. La Salonul Auto de la geneva, Pirelli a prezentat două inovații: - Ediția colorată P Zero și pneurile de iarnă Sottozero,

Este momentul sa alegeti cutia de viteza automata ...

Cutia de viteza automata este introdusa in circuit inca din anul 1959. De atunci, a inceput sa castige din ce in ce mai mult interes din partea soferilor din intreaga lume, ce renunta la varianta originala pentru a-si simplifica viata la volan.