Tipuri de aparate dentare

24.03.2017 / Sanatate / Bucuresti

Niciodata nu este prea tarziu pentru a obtine un zambet perfect. Daca in trecut, un aparat dentar era considerat a fi doar pentru copii, astazi, din ce in ce mai multi adulti ajung sa poarte un astfel de accesoriu. Beneficiile sunt evidente si destul de rapide iar costurile sunt destul de mici. La o ...

Vreti un compresor silentios, dar foarte puternic?

Medicul alege echiparea unitului in functie de ceea ce si-a propus profesional, dar si tanand cont de buget. Uniturile dentare din cele mai sofisticate si din ultima generatie sunt unituri din gama Chirana, o marca excelenta in raport cu necesitatile actuale ale stomatologiei.

Interviu exclusiv cu Eugen Bobe - Ulei Cardinal

Magazinul online Uleicardinal.ro activeaza profesionist pe domeniul producerii, in principal, a uleiurilor presate la rece Cardinal - uleiuri naturale, fara nici un adaos - si alte game de produse precum gama de fainuri din seminte, seminte crude si uleiuri cosmetice. Toate produsele Cardinal sunt 100% naturale si foarte eficiente.

Unituri dentare de calitate, compresoare pe masura!

Daca doriti sa achizitionati aparatura de cea mai buna calitate alegeti un unit dentar Chirana si compresoare ekom, o companie cu traditie ce are in spate o experienta uriasa in fabricarea de unituri dentare perfecte din toate punctele de vedere.

Noile tehnologii trateaza orice afectiune!

Daca in trecut mai existau probleme de apreciere a spatiului necesar protezarii sau esecuri lamentabile in alegerea culorii perfecte a dintilor artificiali, toti acesti parametri sunt preluati de senzori foarte sensibili, analizati de un calculator performant si aplicati perfect. Astazi ne putem lauda cu o tehnologie computerizata care ajuta medicii in

Implanturile dentare sunt cea mai buna alegere?

Protezarea clasica si implantologia au evoluat paralel pana la un anumit punct. Descoperirile noi in materie de implanturi au dat avant acestei discipline iar astazi toti pacientii pot beneficia in siguranta de aceasta procedura. Inserarea implantelor in os se face cu ajutorul unui aparat ultraperformant numit fiziodispenser.

Informatii complete despre managementul documentelor

Managementul documentelor este o latura esentiala pentru orice companie!

Un mediu steril in toate locurile medicale!

Astfel orice instrumentar stomatologic ce intra in contact cu pacientii se dezinfecteaza cu ajutorul autoclavului de ultima generatie, iar cabinetul se dezinfecteaza constanta cu solutii speciale.

Cel mai important pas la stomatolog, sterilizarea!

Exista o serie intreaga de markeri care dovedesc daca un ciclu de sterilizare s-a realizat complet si corect. Acesti markeri sunt trimisi cu regularitate si analizati de autoritatile competente. Daca un cabinet nu este dotat corespunzator si nu realizeaza procesele de sterilizare pas cu pas, markerii vor inregistra acest lucru iar

Rowenta Instant Soft Compact – Cadoul perfect în ...

Primăvara deschide sezonul răsfățului, iar Rowenta îți propune Instant Soft Compact EP96000! Epilatorul ce încorporează tehnologia inovatoare de îndepărtare a părului cu lumină intens pulsată, este acum la îndemâna ta! Simplu, eficient, la tine acasă!

Cele mai bune servicii din cabinetul de stomatologie ...

Din ce in ce mai multi medici opteaza pentru aparatura de ultima generatie, pentru cea mai noua tehnologie si asta pentru ca usureaza munca, ofera o imagine de ansamblu a cavitatii bucale si ajuta in acordarea celor mai bune diagnostice si tratamente. Orice mana maiastra a unui medic stomatolog are nevoie

Pentru a te mentine in topuri este nevoie ...

Aparatura moderna inseamna evolutia stomatologiei, iar precizia, calitatea, fiabilitatea si zgmotul redus sunt calitatile principale ale unei turbine Bien Air pe care ar trebui sa o achizitioneze orice medic stomatolog.

SunTalks. Hai să vorbim despre tine, femeia de ...

Care sunt principalele tehnici de automachiaj pe care le poți stăpâni poți afla de la Suzana Vișan, make-up artist, în luna martie, la Sun Plaza.

Supape hidraulice de siguranta de la Uzinrom Holding

Supapele hidraulice sunt componente aferente ale echipamentelor, care regleaza presiunea in instalatiile hidraulice si o mentin constanta sau o reduc, in concordanta cu etapele procesului de lucru ale masinii.

More Than Pub ‚poarta’ Diamond by Adesgo

Agentia de marketing public relations More Than Pub anunta o noua colaborare incepand cu luna martie a.c. Este vorba despre Adesgo, leader in productia ciorapilor si lenjeriei de dama, fara cusaturi, activ pe piata romaneasca de 90 ani si detinatorul brandului Diamond by Adesgo. Agentia va furniza noului client servicii integrate

Alegerea ideala pentru o dieta echilibrata!

Alege hrana super premium de la EQUILIBRIO - produs din ingrediente de cea mai buna calitatea, ce contribuie in mod vizibil la imbunatatirea starii de sanatate.

,,Peter The Barber” vă dezvăluie secretele ,,bărbieritului ca ...

Un bărbat se bărbierește în medie, în decursul vieții, de peste 10.000 de ori. De aceea este important ce produse folosește, astfel încât bărbieritul să devină o plăcere.

Nicometaltub.ro cel mai nou magazin online de tevi, ...

SC NICO METAL TUB SRL una din cele mai vechi firme din domeniul metalurgiei a lansat de curand noul magazin online

Recuperare date - cum poti face asta?

Cum se face recuperarea de date?

VELUX Active: ferestre de mansardă controlate automat pentru ...

VELUX - lider mondial în producția și comercializarea ferestrelor de mansardă – anunță dezvoltarea parteneriatului cu compania Netatmo, companie specializată în soluții revoluționare pentru case inteligente. Această colaborare răspunde cererii tot mai mari de produse dedicate caselor inteligente, fiind în același timp o parte integrantă din obiectivul VELUX de a lansa

Senior Software a implementat solutia CPM pentru unul ...

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici producatori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a finalizat implementarea sistemului CPM (Corporate Performance Management) in cadrul Secom®, o companie romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete.