Participa si tu la conferinta “Femei de Cariera”, editia a VII-a, din 21 septembrie 2017. Intrarea este gratuita

23.08.2017 / Business / Bucuresti

Iti era dor de o noua revedere? Woman2Woman.ro iti pregateste ceva. La scurt timp dupa vacanta de vara, woman2woman.ro te invita sa i te alaturi la cea de-a VII-a editie a conferintei “Femei de cariera”. Indiferent ca esti o femeie de afaceri, de cariera sau nu, cea de-a VII-a editie a conferintei “Femei de ...

Cum sa alegi o frizerie canina?

Imaginati-va cum ati arata daca nu v-ati pieptana, tunde, spala pe cap si nu v-ati taia unghiile? Gandind astfel, prietenii vostri blanosi au nevoie de aceasta ingrijire de baza pentru a fi fericiti si sanatosi.

Ce se intampla in cazul unui accident rutier ...

In cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident (Asigurare RCA, certificat de inmatriculare, carte de identitate, permis de coducere).

5 sfaturi de stiut inainte de plecarea cu ...

Drumurile lungi de parcurs cu masina pot fi sursa unora dintre cele mai frumoase amintiri pe care le adunam de-a lungul vietii. Entuziasmul sosirii la destinatia de vacanta, peisajele incredibile dar si compania unor persoane dragi sunt doar cateva motive pentru care doar gandul la cateva ore petrecute in interiorul unui

SecuritInternational.ro – Balustrade de sticla – Care sunt ...

Transparenta, rezistenta in timp, optimizarea spatiilor si eleganta conferita incaperilor reprezinta cateva din proprietatile principale ale utilizarii sticlei.

Krups Latt'Espress, fericire într-o ceașcă de cafea

Se spune că prima ceașcă de cafea rămâne mereu prima dragoste, indiferent dacă a fost un espresso scurt, un cappuccino sau latte, dacă ai băut-o într-o cafenea uitată din Lisabona, lângă o librărie colorată, sau în mansarda casei bunicii citind o carte de aventuri. Happiness is just a cup of good

Ai nevoie de cornier? Il poti comanda rapid ...

Ai nevoie sa utilizezi cornier intr-un proiect? Acum, il poti comanda foarte usor si rapid de la Mesteru Manole

Rochii cu 75% Reducere pe www.zenda.ro

Orice femeie isi doreste sa arate cat mai bine si sa poarte o rochie noua. Daca sunteti in cautare de rochii ieftine, atunci va oferim cele mai frumoase modele de rochite pe site-ul www.zenda.ro, unde va asteapta multe surprize.

CTP pregateste obtinerea certificarii BREEAM si investeste in ...

Bucuresti, 17.08.2017 – CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, investeste in spatii de ultima generatie, stabilind noi standarde de calitate pe piata logistica autohtona. In prezent, compania se pregateste pentru obtinerea certificarii BREEAM

F5: Lider de piață pe segmentul soluțiilor WAF

Conform celui mai recent studiu Gartner dedicat aplicațiilor web de tip firewall (WAF: Web Application Firewalls) și publicat la începutul lunii august, F5 avansează în poziția de “lider”, din cea anterioară de “challenger”. Modificarea statutului în Cadranul Liderilor marchează un moment important în evoluția soluțiilor WAF, cu atât mai mult cu

Un gust de neuitat, o salata cu alune ...

Cine spune ca salatele fac parte din categoria garniturilor sau doar a gustarilor dintre mese? E adevarat ca meselor copioase le sade bine cu o salata colorata alaturi. Insa, nimic nu e mai bine-venit intr-o zi vara decat o explozie de arome bine alese, care nu doar ca n-au nimic de-a

Cand hainele se lipesc de tine...

Ai avut o zi grea, dar e abia ora pranzului!? Mai sunt atatea ore si abia iti gasesti locul pe scaun iar camasa de bumbac parca nu te mai suporta...si nici tu pe ea. Se sifoneaza, provoaca mancarimi si parca a inceput sa te stranga. Dar apoi iti amintesti ca asta

Egeanta.ro ne prezinta topul gentilor pentru sezonul de ...

Femeile urmeaza trendurile ca si cand acestea ar dicta un orar al vietii. Mereu cochete si avide dupa nou, orice accesoriu le este bun prilej pentru a descoperi o cale de a pune si mai mult accent pe o tinuta. Asadar, Egeanta.ro ne prezinta un subiect de mare interes, topul de

Gama de huse protectoare pentru telefoanele de generatie ...

Orice detinator de smartphone al zilelor noastre s-a confruntat cel putin o data cu zgarieturi sau loviri a telefonului pe care il detine. Telefoanele din generatia actuala sunt supuse unor riscuri majore din acest punct de vedere. Chiar si cand nu sunt deteriorate de o lovitura, sufera pagube de ordin estetic

10 lucruri de știut când vrei să ataci ...

Societatea Civilă de Avocați ZANDOMENI asigură asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor judecătorești în Timișoara și zoda de vest a țării.

Respectarea normelor in serviciile de tractari auto

Firmele de tractari ofera servicii specializate pentru transportarea unui autovehicul avariat catre o alta destinatie, cu respectarea art. 157 din Codul rutier (vezi OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice).

Toyota second hand prin LeasingAutomobile.ro – 3 motive ...

Toyota este o marca japoneza producatoare de automobile cu o existenta de peste 80 de ani in acest domeniu.

Trubaduro - un nou hub de entertainment in ...

Trubaduro este cel mai nou hub de entertainment din Bucuresti, avand ca scop reinventarea ideii de . Trubaduro desfasoara proiecte menite sa distreze si sa transforme serile banale in oras in adevarate aventuri alaturi de prieteni. Proiectele Trubaduro vin in completarea formelor de entertainment deja existente in Bucuresti, fiind

Peste 500 de copii și adolescenți și-au demonstrat ...

Centrul comercial Plaza România și Diverta i-au antrenat pe faniii jocului japonez într-o nouă întrecere Kendama, care a avut loc vineri, 11 august, în intervalul orar 17.00 – 23.00

Costumul in carouri este o piesa statement in ...

Cum sa porti costumul in carouri – daca vrei sa ai un look retro, dar in acelasi timp sa fii in pas cu tendintele si sa arati bine, un astfel de costum este in mod sigur alegerea potrivita pentru tine!