Tipuri de aparate dentare

24.03.2017 / Sanatate / Bucuresti

Niciodata nu este prea tarziu pentru a obtine un zambet perfect. Daca in trecut, un aparat dentar era considerat a fi doar pentru copii, astazi, din ce in ce mai multi adulti ajung sa poarte un astfel de accesoriu. Beneficiile sunt evidente si destul de rapide iar costurile sunt destul de mici. La o ...

Stand-Up Comedy Galati Vineri 24 Martie

Vineri, 24 martie C Lounge Cafe Galati va invita din nou la Stand-Up Comedy. Vinovati pentru hohote de ras si ropote de aplauze vor fi: Alex Serban si Cristian Dumitru Umor nu gluma!

Peste 150 de start-up-uri intra in incubatorul educational ...

Bucuresti, 21 martie 2017 – Peste 150 de start-up-uri create de elevi si studenti cu potential antreprenorial crescut intra in incubatorul educational de afaceri JA BizzFactory™. In cadrul acestuia, tinerii se pregatesc pentru finala nationala a JA Compania Anului 2017 – cea mai mare competitie europeana de antreprenoriat dedicata tinerilor.

Becuri vintage pentru solutii moderne in designul interior

In ciuda optiunilor tot mai variate de surse de iluminat cu LED pentru ambientarea interioara, utilizarea de becuri vintage este tot mai des adoptata in proiectele designerilor care isi adapteaza munca la randul lor spre solicitarile clientilor ce-si doresc autenticitate si apropierea de stilul retro ce prinde tot mai des

Stand-Up Comedy Sambata 25 Martie Bucuresti @ La ...

La Biblioteca te invita din nou la Stand-up Comedy. Vino sambata, 25 martie incepand cu ora 20 sa vezi un show plin de umor nu gluma.

Ce piese de mobila copii sunt necesare copilului ...

Dupa varsta de 3 ani a copilului tau, noua voastra "problema" va fi ce mobila copii sa alegeti pentru camera sa? Citeste sfaturile noastre si apoi vei stii ce sa alegi!

Curs administrator pensiune turistica - Arad

SC Lexim Expert Management SRL cu sediul in Deva isi propune sa sustina si sa promoveze turismul romanesc atat la nivel local cat si la nivel national.

Stand-up Comedy Sambata 25 Martie Bucuresti de la ...

Sambata, 25 martie te asteptam din nou la Copper’s Pub pentru o portie noua de stand-up comedy by Cristian Dumitru & Friends.

Customer care - un trend aflat în ascensiune ...

Alpha Power Media & Communication a urmărit, de-a lungul timpului, evoluția relațiilor dintre companii și clienți și prognozează faptul că 2017 întâlnește cel mai critic și informat public țintă. Specialiștii confirmă faptul că anul acesta companiile vor fi nevoite să investească în servicii profesioniste de customer care atât pentru menținerea statutului

Premiu de Excelență pentru proiectul cultural

În cadrul prestigioasei Gale a Premiilor Cinematografiei organizate pe 16 martie la Palatul Ghica de către Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film din România, Lector Universitar Dr. Liliana Țuroiu a primit Premiul de Excelență pentru proiectul cultural "Zestrea" la împlinirea a 20 de ani de carieră artistică. Premiul i-a fost înmânat

Zepter International lansează în România platforma „WAW – ...

Zepter International lansează în România platforma “WAW – We All Well” care promovează principiile ce stau la baza filosofiei de sănătate și frumusețe Zepter. Platforma WAW oferă soluții practice pentru o sănătate mai bună, moduri de a face mai ușoare activitățile casnice, idei de eficientizare și simplificare a vieții într-o lume

Stand-up Comedy Joi 23 Martie Braila

Hammers Pub din Braila te invita joi, 23 martie sa razi in hohote la spectacolul de stand-up comedy oferit de Alex Serban si Cristian Dumitru.

Farmaciile Medikon s-au alăturat Farmaciilor DONA în sistem ...

Farmacia DONA, unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din piaţa locală, a inaugurat astăzi la Iaşi cea de-a 20-a unitate din oraș, totalizând, astfel, 300 de farmacii la nivelul întregii țări. Farmacia DONA cu numărul 300 funcționează în cadrul unui parteneriat în sistem de franciză, agreat între reţeaua de

DONA atinge pragul de 300 de farmacii

Farmacia DONA, unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din piaţa locală, a inaugurat recent cea de-a 300-a unitate, la Iaşi. Astfel, reţeaua DONA va asigura servicii de consiliere farmaceutică şi acces la o gamă extinsă de produse dedicate sănătăţii pentru mai mult de 2,6 milioane de pacienţi, din

Spalatorie auto mobila fara apa - AmaEcoShine

AmaEcoShine - Spalatorie auto mobila, Waterless

Flrbirotica lanseaza categoria Distrugatoare Documente

Distrugatoarele de documente reprezinta sursa ideala pentru pastrarea in siguranta a documentelor importante din cadrul unei organizatii.

Bijuterii handmade, acceorii pentru toate gusturile

Atunci cand ne dorim o bijuterie, deseori, intram intr-un magazin de profil si ni le alegem pe cele pe care consideram ca se potrivesc cel mai bine cu tot ce dorim sa exprimam sau pe cele “la moda”.

Cea mai buna oferta pentru creare site?

Lumea virtuala reprezinta o scena care poate sa-ti ofere o sumedenie de beneficii daca stii sa te faci auzit si vazut. Daca si tu iti doresti un loc pe aceasta scena, atunci probabil esti interesat de cel mai avantajos pret pentru creare site. Cauti calitate dar in acelasi timp vrei sa

Crema non hormonala pentru ameliorarea simptomelor menopauzei

Uscăciunea vaginală afectează una din două femei: soluții non- hormonale pentru ameliorarea simptomelor • 1 din 2 femei resimte simptome ale uscăciunii (aridității) vaginale: mâcărimi, iritații, dureri și chiar sângerări în zona vaginală. • Deși uscăciunea vaginală apare la 45% dintre femeile aflate la menopauză, ea afectează și femeile mai tinere. • Uscăciunea

Simfony Mobile pătrunde pe piața din Italia printr-un ...

Principalul furnizor român de soluții integrate IoT și M2M, Simfony Mobile, își extinde prezența pe piața globală printr-un parteneriat strategic cu REweb S.r.l., important distribuitor italian de produse și servicii IT, integrator de hardware și software pentru soluții de business intelligence și gestionare a datelor.

CliniQ Luxury a devenit My CliniQ, un ...

CliniQ Luxury Center și Be.You.Tiful Luxury Herăstrău s-au rebranduit sub numele de My CliniQ – Creator of Beauty, din dorința de a sublinia faptul că, în acest loc, medicina estetică și stiliștii din domeniul frumuseții s-au reunit în același centru pentru a crea cele mai bune rezultate.