Transport rutier de marfuri – informatii generale, avantaje si particularitati

22.05.2017 / Business / Bucuresti

Activitatea de transport rutier de marfuri se realizeaza destul de usor si asigura transferul de marfuri dintr-un loc in altul. ...

Astmul poate fi controlat. Testează-te, informează-te și ia-ți ...

În luna mai, specialiștii din toată lumea marchează Ziua Internațională de Luptă Împotriva Astmului. În România, Societatea Română de Pneumologie (SRP) organizează de 10 ani deja, campanii de informare și educare. Anul acesta, campania „Astmul poate fi controlat. Tu poți avea astm. Astmul nu te are pe tine.” se adresează atât

Patut copii - 11 Idei salvatoarea pentru parinti ...

A fi mamica este o experienta minunata, insa in postura de mama cu gemeni trebuie sa ai totul pregatit din timp pentru a nu fi depasita de situatie.

Industria videochat se reuneste in aceasta vara. Live ...

Soare, caldura, apa, multa distractie – toate acestea se combina intr-un mod excelent cu zona de business, iar cand vorbim despre acest aspect, videochatul este de departe unul dintre cele mai performante si populare domenii. Cu alte cuvinte, in perioada 5-8 iunie va avea loc la Mamaia unul dintre cele mai apreciate

Igiena, un accesoriu mereu la moda!

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (World Health Organization),80% dintre infectiile cunoscute, inclusiv cea a virusului gripal A/H1N1, pot fi transmise din cauza mainilor murdare. Dupa cum precizeaza chiar și World Health Organization, spalarea mainilor este si va fi mereu o modalitate de preventie, dar...ce ne facem atunci cand nu avem la

Le Petit Olivier – Cum a inceput totul

Cand spunem Franta, ne gandim imediat la renumitele branduri cu o lunga istorie, o traditie bogata și un cult al excelentei. Tara care a inventat cuvantul „chic” este recunoscuta pentru parfumurile luxuriante și casele de moda, dar nu numai. De peste 20 de ani, brandul Le Petit Olivier creeaza produse de

Filtru nisip Eco Aqua – Ideal pentru purificarea ...

Apa poate fi tratata si purificata cu mai multe tipuri de filtre si echipamente, in functie de calitatea acesteia. In general, procesul de filtrare este posibil cu ajutorul mai multor tipuri de filtre, asa cum ar fi cele deferizatoare, filtrele de apa cu carbune activ, printre care si cele cu

Care este cel mai bun moment pentru a ...

Atunci cand va doriti un copil, este important sa alegeti momentul sarcinii si sa nu lasati nimic la voia intamplarii. Primul pas este sa va asigurati ca starea dumneavoastra de sanatate este optima. Faceti o programare la medic pentru a afla daca aveti anumite probleme de sanatate, care v-ar putea scadea

Hotaincorporabila.ro � alegerea celui mai bun produs de ...

Hota de bucatarie este un element destul de important, care nu trebuie sa lipseasca din locuintele romanilor. Ea are rolul de a mentine aerul proaspat si de a pastra un echilibru perfect in bucataria fiecaruia dintre noi. Alegerea ei este influentata de o serie de aspecte esentiale, care dicteaza felul in

Meniu nunta ieftin Bucuresti, pentru ca se poate

Atunci cand ne organizam nunta cautam cele mai de calitate si in acelasi timp cele mai ieftine optiuni. Din pacat insa, nu de fiecare data, reusim sa facem cele mai bune alegeri, compromisul material fiind unul care umbreste cu mult calitatea pe care ne-o dorim. Daca esti in cautarea unui meniu

Relansarea reteauaEDU[.]ro, cea mai mare retea scolara eLearning

Pe 17 Mai 2017 a avut loc relansarea celei mai mari retele scolare eLearning din Romania, www.reteauaEDU[.]ro, reinventata si imbunatatita dupa 8 ani. In calitate de invitati speciali au participat prof. dr. Florin Colceag – cunoscut si drept ‚Antrenorul de genii’, alaturi de Nicolaie Constantinescu – arhitectul informational pentru comunitatea stiintifica

Vrei sa gatesti ca un master chef? Vino ...

DallesGO organizeaza cele mai tari cursuri de cooking din Bucuresti!

Detox de la RawCoco. Cu ce difera fata ...

Detoxul este o dieta foarte complexa prin care o persoana reuseste sa elimine toxinele din organism. In mare parte, programele de detox au in vedere stilul alimentar si mai exact consumarea unor alimente specifice, alimente din compusi naturali care prin ingredientele pe care le contin ajuta la eliminarea toxinelor.

Cursuri de actorie pentru adulti. De ce sa ...

Daca vrei sa incepi niste cursuri de actorie pentru adulti, trebuie sa stii ca este un pas destul de important in viata ta pentru ca poate reprezenta fie un exercitiu frumos de imaginatie

Oregon Park a castigat premiul “Cel Mai Bun ...

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust a castigat premiul “Cel Mai Bun Ansamblu de Birouri pentru Servicii BPO (Business Process Outsourcing) / SSC (Shared Service Outsourcing) din Bucuresti” pentru cel mai recent proiect al sau, complexul Oregon Park, in cadrul celei de-a treia editii a “Romanian Outsourcing Awards for Excellence”. Premiul a fost

Cel mai potivit service auto Bucuresti dedicat Mercedes ...

Posesorii de automobile marca Mercedes Benz stiu ca intretinerea unei astfel de masini nu este tocmai cea mai usoara sarcina. De fapt, unul dintre cele mai dificile lucruri de realizat este identificarea unui service auto Bucuresti profesionist, care sa fie specializat pe acest brand si sa detina solutiile potrivite pentru orice

WannaCry: Ransomware-ul care ataca utilizatorii privati si companiile ...

Expertii in domeniul securitatii datelor de la G DATA publica analize actualizate in mod constant si ofera recomandari celor afectati cu privire la ce trebuie sa faca.

Sistemele de osomoza inversa asigura purificarea apei de ...

Folosind un sistem de osmoza inversa pentru curatarea apei, asiguram obtinerea apei ultrapure, reducand in proportie de 99% din impuritatile acesteia.

Trucuri utile: Cum iti ingrijesti pielea vara?

Doamnele si domnisoarele sunt extrem de interesate cand vine vorba despre modalitatea de a-si intretine frumusetea corporala. A arata bine devine un deziderat al femeilor inca de la cele mai fragede varste.