Despre promovarea in online-ul romanesc

19.02.2017 / Media / Publicitate / Bucuresti

Comertul cu bunuri si servicii s-a mutat de foarte mult timp in mediul online. Inca de cand accesul populatiei la Internet a devenit un lucru obisnuit, oamenii de afaceri au simtit ca prezenta afacerilor in mediul virtual va fi un lucru benefic si au avut dreptate. De ce? Datorita simplitatii utilizarii internetului, confortului asigurat ...

Reparatii aer conditionat, un serviciu la un click ...

Chiar si fara sa gresim noi cu ceva, se intampla ca unele obiecte foarte importante din jurul nostru sa se defecteze si sa devina inutilizabile.

CURS MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM

SC Lexim Expert Management SRL cu sediul in Deva va invita sa participati in perioada 01.03..2017 – 28.07.2017 la programul de perfectionare – MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM. Cursul se adreseaza persoanelor care:  doresc sa obtina brevetul in turism,  doresc sa ocupe una din functiile: director agentie de turism touroperatoare

Incarcare freon aer conditionat

Ai un aparat de aer conditionat pe care ti l-ai instalat vara trecuta sau acum ceva timp? Atunci esti o persoana fericita pentru ca poti sa te bucuri de functia sa si in vara aceasta.

Carucioare copii - Top 3 sfaturi in alegerea ...

Stim…si noi am trecut prin aceasta perioada…Sa alegi din multitudinea de carucioare copii pe cel potrivit tie si bebelusului tau este destul de dificil.

Modele unice de fotolii puf si masa pentru ...

Daca doresti sa obtii un decor de living modern si rafinat, a carui atmosfera sa te imbie catre relaxare, nu ezita sa studiezi oferta platformei DecoStores.ro in materie de mobilier de sufragerie.

Maratonu Luminii, un eveniment unic în România, va ...

Centrul European pentru Integrare Socio-Economică, alături de Eclipse Fitness Club, lanțul de magazine Cufărul Verde și Clubul Sportiv XM RAID, au lansat, săptămâna aceasta, la Buzău, campania umanitară Maratonul Luminii. Proiectul va consta în derularea unor activități de strângere de fonduri pentru Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău, în vederea

Asociaţia Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest ...

Asociaţia Grupul de Acțiune Locală Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest organizează joi, 23 februarie 2017 o întâlnire privind lansarea Strategiei de Dezvoltare Locală a G.A.L. și măsurilor pe care aceasta le va sprijini.

Oferă-i ce-și dorește! Dragostea ta necondiționată și tehnologia ...

E luna îndrăgostiţilor și nu știi cu ce să-ţi surprinzi jumătatea? Sfatul specialiștilor în materie de frumusețe: oferă-i dragostea ta, upgradată cu cea mai nouă tehnologie Rowenta! Peria rotativă Brush Activ’ Nano Smart și aparatul de tuns barba Air Force Precision fac pereche bună împreună și vă cuceresc pe amândoi de

Afla ce cadouri 8 martie se poarta in ...

Barbati, nu va fie frica, in acest an nu aveti cum sa dati gres pentru ca exista cadouri 8 Martie de la GiftExpress cu care garantat o vei impresiona pe Ea! Hai ca mai ai timp suficient pentru a te decide care este cadoul potrivit pentru iubita sau sotia ta, pentru

Peggy's Gift, cadouri pentru femei pentru toate ocaziile!

Daca Valentine’s Day abia ce a trecut, Dragobetele in schimb bate la usa, la fel si 1 martie si 8 martie, zile dedicate in special femeii, tuturor femeilor dragi din vata ta. Astfel, toti cei care se intreaba ce cadouri pentru femei sa aleaga, ar face bine sa arunce o privire

Dorian Schwartz : Achiziţionarea clinicii Doctor Isreb de ...

Lanţul de clinici Romgermed a achiziţionat un centru medical important aflat într-una dintre zonele cu vad comercial din Bucureşti.

„CARELESS BEAUTY: PURITATEA NATURII NE INSPIRĂ” - ...

Bucureşti, 15 februarie 2017 – Mai există frumuseţe în stare pură, în epoca botoxului? Departe de a răspunde doar unei întrebări aparent retorice, evenimentul-dezbatere “Careless Beauty: Puritatea naturii ne inspiră” va fi dedicat ultimelor evoluţii în cosmetica organică românească şi alternativelor complexe şi perfect naturale de menţinere a sănătăţii şi frumuseţii

Oferte tentante la aniversarea a 20 de ani ...

Jumătate dintre turiștii care ajung la Târgul de Turism sunt în căutarea vacanțelor estivale de 7 nopți cu avionul în străinătate, care să nu depășească tariful de 300 euro de persoană. Cei mai mulți vizitatori preferă sejururile care au prețurile reduse cu până la 50%. Cealaltă categorie de turiști sunt seniorii

Unde gasesti scaune birou si corpuri de iluminat ...

Numeroase sortimente de mobila si corpuri de iluminat pentru copii  au fost incluse in oferta platformei DecoStores.ro alaturi de corpuri de mobilier practice, avand finisaje in nuante deschise, vei descoperi scaune de birou de o calitate unica. Obiectele de iluminat cu difuzoare vesel colorate completeaza gama de articole prezentate online pe

Tot ce trebuie sa stii despre statiile de ...

O statie de calcat reprezinta un instrument la indemana oricarei gospodine. Tehnologia moderna a inovat noile aparate, pe care le-a dotat cu functii multiple, astfel incat sa avantajeze fiecare tip de tesatura si fiecare categorie de consumator.

Certificat energetic Bucuresti

Prezentarea acestor certificate energetice in Bucuresti, care sunt aferente tuturor cladirilor, in acel moment in care se vor incheia contractele de vanzare-cumparare ori pe acelea de inchiriere, devine obligatoriu in tara noastra incepand de la 1 ianuarie 2011, dupa cum au afirmat autoritatile. Notarii pot

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 18 Februarie | Maior ...

Sambata, 18 februarie 2017 Maior Cafe te asteapta la o portie zdravana de stand-up comedy. Vino sa razi de toti si toate alaturi de Raul Gheba si Cristian Dumitru.

Damial Design executa balustrade fier forjat moderne

Esti interesat sa montezi balustrade fier forjat la nivelul scarilor interioare sau poate pe terasa? Daca iti doresti calitate inainte de toate atunci cu siguranta vei fi impresionat de oferta celor de la Damial Design. Compania exceleaza cand vine vorba de elemente realizate din fier forjat si ofera solutii personalizate clientilor

Service masini de spalat – servicii de calitate

Deseori suntem pusi in situatii destul de complicate carora cu greu reusim sa le facem fata. O astfel de situatie este stricarea masinii de spalat.

Pe Parfumu.ro gasesti parfumuri 100% originale

Parfumurile originale sunt la mare cautare. De asta noi venim in intampinarea voastra cu un comunicat prin care va instiintam ca Parfumu.ro are portile deschise pentru toti clientii care isi doresc parfumuri originale la preturi mici. Incepand de la branduri precum Azzaro, Armani, Gucci, Dolce Gabbana, Nina Ricci, Carolina Herrera, Joop,