Oferte de vacanta in Grecia de la Genius Travel

22 aprilie 2016

Grecia, tara legendelor, a istoriei, a plajelor cu nisip fin, cautata de peste 19 milioane de turisti anual, isi deschide sezonul estival mult mai devreme decat alte tari europene. Cunoscand acest lucru, agentia Genius Travel vine in intampinarea clientilor sai cu diverse oferte pentru Grecia. Turistii pot opta pentru oferte last minute – caracterizate prin preturi de pana la 50 % mai mici sau pentru oferte early booking – acestea fiind ofertele care apar cu cateva luni inainte de inceperea vacantei, avand reduceri de pana la 35 % si avantajul ca lasa turistilor posibilitatea de a-si programa din timp bugetul si vacanta.

Agentia de turism Genius Travel are oferte pentru Grecia foarte diversificate, acoperind intreaga tara, atat in ceea ce priveste cazarea in hoteluri de la 1 si pana la 5 stele, cat si pentru vacante de tip charter cu avionul, vacante de tip city break, circuite cu autocarul, circuite cu avionul, croaziere, bilete de autocar, bilete de avion, bilete de tren si asigurari de calatorie. Astfel, persoanele interesate pot gasi oferte pentru Creta, Corfu, Paralia Katerini, Lefkada, Thassos, Santorini, Skiathos, Mykonos, Halkidiki si Zakynthos.

Cea mai mare dintre insulele grecesti, Creta, isi imbie an de an turistii cu peisaje de o frumusete ireala, cu plaje tropicale, cu relicvele vechilor civilizatii, usor de gasit in muzeele si siturile arheologice de pe insula. Corfu este insula cea mai populata si totodata locul unde turistii pot intalni sate pitoresti, muzee fel de fel, situri arheologice, plaje cu nisip fin, golfulete de o frumusete rara, dar si o multime de posibilitati de distractie, de la sporturi nautice, plimbari cu barci pescaresti, baruri, restaurante, cluburi si magazine.

Lefkada atrage tot mai multi turisti, caci este o insula impresionanta, stralucitoare si ofera atat peisaje mirifice, cat si o multitudine de oportunitati de distractie. Despre Santorini se spune ca este bijuteria Greciei, cea mai frumoasa dintre insulele acestei tari. Fascineaza deopotriva tineri si mai putini tineri, caci are ape limpezi, de o claritate de clestar, are case frumos varuite in alb, are plaje cu nisip negru, are mai multe biserici decat case si multe posibilitati de distractie.

Indiferent de locatia aleasa, expertii agentiei Genius Travel isi vor ajuta clientii sa calatoreasca si sa petreaca vacanta in Grecia in cele mai bune conditii si la cele mai accesibile preturi posibile. Astfel, agentia de turism Genius Travel pune la dispozitia turistilor oferte pentru vacante romantice, goovacante cu familia, vacante cu prietenii, toate concepute la un raport calitate / pret excelent, pentru ca vacanta sa fie cu adevarat reusita.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram