Torturile de la Cristine arome culori si texturi fine intr un dulce aniversar

8 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

O zi speciala a familiei, o aniversare sau o reusita nu poate trece fara un desert care sa va exprime bucuria si satisfactia reusitei. Iar pentru ca oricine isi doreste ca acesta sa fie cu totul deosebit, Cristine de Casa, cofetaria din Bucuresti, are grija sa le livreze clientilor sai niste torturi de sarbatoare speciale. Cu ingrediente atent selectionate, arome care sa trezeasca toate simturile si retete parca rupte din bucataria bunicii, torturile livrate in Bucuresti de Cristina, maestrul cofetar din spatele dulciurilor gustoase, vor face orice zi mai speciala.

Tipuri de torturi pe care le puteti comanda online de la Cristine de Casa

Vreti sa nu mai pierdeti timp prin cofetariile de cartier si sa cumparati dulcele mult dorit doar prin cateva click-uri? Atunci e timpul sa apelati la cofetaria din Bucuresti, Cristine, locul unde torturile de nunta, de botez, pentru aniversari sau pentru copii primesc arome irezistibile. Astfel, printr-o simpla comanda online, puteti comanda:
• Torturi cu ciocolata si bezea, un dulce apetisant pentru cele mai exigente cerinte;
• Torturi cu “asternuturi” de fructe, un desert fresh, perfect pentru zilele toride de vara;
• Torturi Baklava cu branza, care aduc aminte de aromele orientale si care reusesc sa trezeasca toate simturile.
Indiferent de tipul pe care urmeaza sa il alegeti si aroma care se face cel mai multe remarcata, fiecare dintre torturile online comandate se diferentiaza de toate celelalte prin ingredientele 100% naturale folosite, combinarea atenta a aromelor, precum si designul “scolit”, pe care Cristina va avea grija sa il personalizeze in functie de cerintele fiecarui client in parte. Mai mult decat atat, economisiti timp si energie pe care le-ati fi consumat in patiseriile fizice, facand cumparaturi simplu si rapid, din cofetaria online Cristine.

Cristine livreaza rapid torturile in Bucuresti, pentru ca dumneavoastra sa le serviti mereu proaspete

Imediat dupa ce dati comanda si stabiliti ziua livrarii tortului online cumparat, patiseria se va ocupa cu livrarea dulcelui oriunde in Bucuresti, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de aromele lui oricand va doriti. O gasiti pe Cristina, maestrul cofetar al patiseriei Cristine pe pagina web a patiseriei, dar si la numarul de telefon 0744 639 301. Pentru mai multe detalii despre viitoarea comanda, trimiteti un e-mail la adresa [email protected] sau mergeti la sediul cofetariei, regasit in harta atasata mai jos.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram