Preturi atractive la cadouri pentru femei in magazinele ARIKI

29 iulie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Atunci cand vine vorba de cadouri pentru femei, nimic nu este mai potrivit decat bijuteriile stralucitoare si elegante din magazinele Ariki. Femeile sunt foarte pretentioase, in general, dar niciuna nu rezista in fata tentatie uriase pe care o constituie o bijuterie pretioasa si eleganta.

Sfaturi in cumpararea de cadouri pentru femei

In cazul in care ai ramas fara idei in cumpararea unui cadou pentru femei, trebuie neaparat sa intri pe ariki pentru ca aici gasesti o varietate mare de cadouri speciale, pentru femei toate stilurile de femei si pentru toate varstele. Nu conteaza daca ai nevoie de un cadou pentru mama ta sau pentru sora ta, la Ariki ai la dispozitie cadouri deosebite care satisfac chiar si cele mai inalte exigente.

Cadouri pentru femei exotice si inedite

Pentru ca toate femeile iubesc vacantele, oceanul si aventurile in aer liber, este indicat sa alegi cadouri pentru femei din colectia Paua Shell de aici. Acestea sunt importate din Noua Zeelanda – singurul loc din lume unde se gasest aceasta Paua si sunt placate cu aur sau argint de calitate. Piatra naturala Paua Shell este recunoscuta pentru irizatiile de albastru si verde
Daca esti indragostit de o fata si vrei sa ii arati dragostea pe care i-o porti, ii poti oferi un pandantiv in forma de inima din sticla veritabila de Murano. Bijuterii din sticla de Murano gasesti online la Ariki si ai de ales intre pandantive, coliere, cercei sau seturi intregi. Fiecare model este unic, fiind realizat manual.
Pentru toate femeile care iubesc natura, in magazinul Ariki exsita cadouri pentru femei din frunze naturale. Bijuterii realizate manual din frunze naturale, uscate si presate, acoperite printr-o baie electrolitica cu arama si suflate cu aur sau argint. Multe modele disponibile din care sa alegi, din frunze de patrunjel, de trandafir, de stejar, de paltin etc. Bijuteriile de la Ariki sunt realizate din materiale de calitate. Ele pot fi comandate din magazinul Ariki si vin ambalate frumos drept cadou, in ambalaje personalizate si elegante.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram