Apartament 3 camere Brasov cu cel mai mic pret pe mp suprafata utila din oras la Isaran Residence

29 august 2016

Isaran Residence, un proiect nou si important pe piata imobiliara, vine in intampinarea clientilor sai cu propuneri de locuinte construite cu menirea de a satisface chiar si gusturile celor mai pretentiosi dintre acestia. Mai mult decat atat, Isaran Residence, aflat la numai doua minute de mers pe jos de Coresi Shopping Resort, cel mai mare centru de divertisment din Brasov, ofera cel mai mic pret pe metru/patrat suprafata utila din oras.

Un apartament 3 camere Brasov, cu o suprafata totala construita de 131 mp, vanduta la 530 de euro pe metru/patrat construit. Altfel spus, un apartament de 3 camere Brasov de tip 3A are o suprafata utila incalzita neta de 98,35 de metri patrati care se vand la un pret de 640 euro pe metru/patrat util, in timp ce suprafata utila a terasei cu care acesta vine "echipat" este de 13,20 metri/patrati, care se vand la 490 de euro pe metru/patrat util.

Cea mai simpla metoda de a calcula pretul final este prin inmultirea suprafetei totale construite cu pretul pe metru/patrat construit. Un apartament 3 camere Brasov din complexul Isaran Residence este structurat intr-un total de noua incaperi inchise, plus o terasa spatioasa deschisa. Acesta are un hol, o bucatarie, doua bai, doua dormitoare, un dressing, o camera de zi si un balcon inchis.

Persoanele care cauta apartamente de vanzare Brasov 3 camere pot alege un apartament 3 camere din portofoliul Isaran, un complex rezidential aflat foarte aproape de centrul orasului, cu acces la strada principala 13 Decembrie, intr-o zona linistita.

Cladirile de locuinte din cadrul Isaran Residence contin apartamente de doua, trei si patru camere si beneficiaza de fundatie de tip radier din beton armat monolit, fiind extrem de rezistente la cutremur, izolatie termica si fonica superioara, receptie monitorizata si holuri de acces placate cu granit, cu dimensiuni generoase.

Un apartament 3 camere Brasov, ca si celelalte apartamente din portofoliul Isaran Residence, are o suprafata generoasa, decomandata, este ultramodern, dotat cu centrala termica individuala si corpuri de iluminat moderne. Bucataria din aceste apartamente de vanzare Brasov 3 camere are un sistem profesional de aerisire, iar baile au dotari premium. Apartamentele vin, de asemenea, cu o incapere moderna de tip dressing, mobilata complet.

Mai multe detalii despre apartamente 3 camere Brasov din complexul Isaran Residence, precum si despre celelalte oferte, se gasesc pe site-ul oficial al proiectului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram