Ursuletul de Plus – o gradinita din Bucuresti Sector 4 pe placul celor mici

21 ianuarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

A sosit momentul sa il inscrii pe cel mic la o gradinita din Bucuresti Sector 4? Ai vrea sa fii sigur ca alegerea pe care o vei face acum o sa il asigure pe cel mic pe drumul invataturii? In aceasta privinta, nu trebuie sa iti faci niciun fel de griji daca vei opta pentru Ursuletul de Plus: copilul tau va invata jucandu-se si se va juca invatand si astfel, va putea face primii pasi pentru educatia sa.

Gradinita reprezinta primul loc in care cel mic incepe sa se obisnuiasca cu viata de invatacel care il asteapta: cei de la gradinita din Bucuresti Sector 4 Ursuletul de Plus ii asteapta pe cei mici cu bratele deschise pentru a descoperi impreuna o multime de lucruri noi. In calitate de parinte, poti fi sigur ca ai luat cea mai buna decizie pentru micutul tau.

Care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti inscrii copilul la o gradinita din Sector 4?

In fiecare primavara, parintii au aceeasi dilema: la ce gradinita ar trebui sa isi inscrie copilul? Si in acest fel, parintii incep sa caute locul potrivit in care micutii vor petrece o puna parte din zi. Cei din Bucuresti au o multime de optiuni in materie de gradinite si nu e de mirare ca intrebare incepe sa se puna in felul urmator: sa aleg o gradinita din Sector 4 sau pe cea din Sector 1?

Indiferent de alegerea pe care intentionezi sa o faci, este important sa ai in vedere cateva aspecte. Sunt numeroase gradinite de stat si private cu o oferta educationala mai mult decat bogata: fie ca esti interesat de o gradinita in sector 4 fie de una din sector 2, trebuie sa stii exact pentru ce vei opta, o gradinita privata sau o gradinita de stat. Tendinta multor parinti din aceste vremuri este spre o gradinita privata, iar motivele sunt destule.

Intre o gradinita de stat si o gradinita privata Sector 4, trebuie sa stii ca la cea privata, pot fi inscrisi si copii de pana la 1 an si cateva luni, fiind inclusi astfel la cresa. De cealalta parte, gradinita privata propune micutilor numeroase activitati recreative, de cultura generata, artistico-practice, drumetii, activitati sportive precum tenisul, inotul, dansul modern, arte martiale etc. Un alt avantaj de luat in calcul face trimitere la programul destul de flexibil care le permite parintilor sa isi vada linistiti de jobul lor.

Ce gradinita din Sector 4 Bucuresti sa alegi pentru copilul tau?

Pentru a-ti face o parere despre tot ce inseamna o gradinita particulara, ar trebui sa le faci o vizita celor de la Ursuletul de Plus, o gradinita din Bucuresti Sector 4 care dispune de toate conditiile pentru o dezvoltare corespunzatoare a celor mici.

Cu o oferta educationala destinata copiilor intre 2 si 7 ani si cadre didactice cu experienta in domeniu, copilul tau nu are cum sa nu se simta bine: vei vedea ca in cel mai scurt timp, el sa va obisnui si ii va face placere sa isi petreaca timpul la gradinita. Ofera-i oportunitatea de a invata si a se juca intr-un mediu potrivit nevoilor sale doar cu gradinita Ursuletul de Plus!

Ursuletul de Plus – o gradinita din Bucuresti Sector 4 la dispozitia celor mici si celor mari!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram