Ilbambino are noi reduceri la toata gama de carucioare Adamex incepand cu luna noiembrie

19 noiembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Odata cu venirea anotimpului rece, IlBambino propune clientilor sai reduceri semnificative de pret la toata gama de carucioare Adamex. Produsele Adamex din categoria pentru nou-nascuti sunt variate si includ preturi extrem de atractive pentru fiecare buzunar. In plus, carucioarele Adamex prezinta numeroase avantaje, atat pentru copil, cat si pentru parinte, dupa cum urmeaza:

• Avantajele pentru copil. In topul acestei categorii sta confortul oferit copilului. Carucioarele Adamex sunt unele confectionate din materiale de cea mai buna calitate, astfel ca cel mic va avea un confort sporit. Siguranta, un alt mare avantaj oferit de carucioarele Adamex, este data de centurile de siguranta cu prindere in 5 puncte

• Avantajele pentru parinte. In aceasta categorie intra, in primul rand, pretul extrem de redus al fiecaruia dintre carucioarele Adamex. In alta ordine de idei, tot un avantaj pentru parinti il reprezinta si faptul ca aceste carucioare de copii Adamex sunt foarte usor manevrabile si, fiind multifunctionale, sunt usor de folosit. Greutatea redusa a carucioarelor Adamex fac din acestea o functionalitate crescuta, dar si o depozitare la indemana oricui. Accesoriile intra si ele in categoria de beneficii pentru parinti si sunt menite sa-i ajute pe acestia in orice situatie (cum ar fi cosuletul de cumparaturi, sistem de montat pentru landou si parte sport sau geanta pentru mamica cu salteluta pentru schimbat)

Intrunind avantaje atat pentru cel transportat, cat si pentru cel care transporta, carucioarele Adamex sunt in topul celor mai bune produse pentru copii, astfel fiind preferate de tot mai multi parinti.

Carucioarele Adamex de la ilbambino, ideale pentru plimbari de neuitat

Din categoria de produse IlBambino “la plimbare”, fac parte si carucioarele Adamex. Acestea se remarca prin siguranta pe care o ofera copilului, dar, fiind carucioare de tipul 2 in 1 (parte sport si landou) sunt multifunctionale si ofera varii metode de a-l plimba pe cel mic. Carucioarele Adamex vor oferi fiecarui copil stabilitate si o dezvoltare armonioasa. Pretul este unul atractiv, iar IlBambino propune noi reduceri pentru toti clientii la acest tip de carucioare.
Ilbambino pune pret pe calitate si recomanda cu caldura carucioarele Adamex.

Ilbambino, magazinul ideal pentru achizitionarea carucioarelor Adamex

Gama de carucioare de copii Adamex cuprinde sapte astfel de produse, toate fiind de tipul 2 in 1, fiind extrem de versatile si avand o functionalitate sporita. Sistemul 2 in 1 a carucioarelor Adamex ofera partea sport, dar si landoul, extrem de utilizat si el in prima parte a vietii fiecarui copil. Pretul unui carucior Adamex incepe de la 1.479 de lei si ajunge pana la 1.599 de lei, in functie de caracteristicile fiecaruia in parte.

IlBambino este un magazin online cu produse pentru copii. Produele destinate exclusiv parintilor pentru copiii lor sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate si sunt incadrate in urmatoarele categorii: la plimbare, camera copilului, igiena si sanatate, la masa, hainute copii, siguranta si protectie, joaca si activitati, gradinita si scoala, gravide si mamici. In plus, puteti alege produsele preferate in functie de producatorul pe care vi-l doriti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram