Carbogaz nominalizată în prima ediție „Ones to Watch”, lista celor mai performante companii europene

8 august 2019
Autor:
TROMPETTE

Carbogaz a fost inclusă în „Ones to Watch”, o listă a excelenței în care sunt menționate cele mai performante companii din Europa, publicată de European Business Awards, una dintre cele mai prestigioase și de tradiție competiții din segmentul business.

Carbogaz a fost aleasă deoarece a înregistrat rezultate excepționale într-una dintre cele 18 categorii ale European Business Awards și a reușit să reflecte valorile de bază ale programului în ceea ce privește inovația, succesul și etica.

Lista „Ones to Watch” pentru țările europene poate fi regăsită pe site-ul oficial European Business Awards: www.businessawardseurope.com

Diana Șerban, Director General Carbogaz a spus: „Suntem onorați că munca noastră din ultimii ani este recunoscută în cadrul acestui eveniment prestigios. Ne regăsim în setul de valori promovate de European Business Awards și, mai mult, ne-am străduit să le integrăm în modul nostru de lucru, în modul în care ne gestionăm activitatea zilnică, dar și proiectele de dezvoltare. În același timp, acestă recunoaștere impune un plus de responsabilitate din partea noastră, cea de a reuși să ne menținem la acest nivel înalt în ceea ce privește valorile și practicile de business.”

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards spune: „Companiile care au fost alese în „Ones to Watch” sunt cele mai dinamice, de succes și, nu în ultimul rând, inspiraționale din Europa.”

El a continuat spunând: „Talentul și tenacitatea care se regăsesc în centrul acestor companii creează locuri de muncă și generează prosperitatea Europei. Această listă a excelenței „Ones to Watch” reprezintă un punct de referință al succesului pentru comunitatea europeană de business.”

Companiile selectate în lista „Ones to Watch” provin din toate sectoarele de activitate, de la producție la retail, de la agricultură la tehnologie și sunt de de toate dimensiunile, de la startup-uri la companii cu cifre de afaceri de miliarde de euro.

Carbogaz va avea ocazia să concureze într-una din cele 18 categorii ale ediției din acest an a European Business Awards și ar putea să devină câștigătorul național pentru România. În cazul în care va repurta succesul la nivel național, compania va participa la Gala Final care va avea loc în decembrie 2019. În cadrul evenimentului din decembrie vor fi anunțați câștigătorii celor 18 categorii.

Categoriile pentru 2019 sunt:

  1. Premiul Inflexion pentru Antreprenorul Anului în Europa
  2. Premiul pentru cea mai bună strategie de creștere
  3. Premiul pentru cea mai bună companie nouă din 2019
  4. Premiul Germany Trade & Invest pentru extindere internațională
  5. Premiul pentru responsabilitate socială
  6. Premiul pentru dezvoltarea capitalului uman și a condițiilor de la locul de muncă
  7. Premiul pentru inovație 0 – 25 milioane EURO
  8. Premiul pentru inovație 26 – 150 milioane EURO
  9. Premiul pentru inovație – peste 150 milioane EURO
  10. Premiul pentru angajarea pieței și consumatorilor 0 – 25 milioane EURO
  11. Premiul pentru angajarea pieței și consumatorilor 26 – 150 milioane EURO
  12. Premiul pentru angajarea pieței și consumatorilor - peste 150 milioane EURO
  13. Premiul pentru tehnologie digitală 0 – 25 milioane EURO
  14. Premiul pentru tehnologie digitală 26 – 150 milioane EURO
  15. Premiul pentru tehnologie digitală - peste 150 milioane EURO
  16. Premiul pentru compania anului cu cifră de afaceri de 0 – 25 milioane EURO
  17. Premiul pentru compania anului cu cifră de afaceri de 26 – 150 milioane EURO
  18. Premiul pentru compania anului cu cifră de afaceri de peste 150 milioane EURO

European Business Awards este la a XII-a ediție. În cadrul ediției din 2018, au fost analizate peste 111.000 de companii din 34 de țări. Printre sponsorii și partenerii evenimentului se numără Inflexion, Germany Trade & Invest și PR Newswire.

Pentru mai multe informații despre ediția din acest an a European Business Awards, vizitați site-ul oficial: www.businessawardseurope.com

Despre Carbogaz

Carbogaz este o companie cu capital românesc specializată în vânzarea de carburant și în servicii conexe. Compania are o rețea de noua stații de distribuție în București și în Ilfov, reușind să acopere o parte parte importantă a cererii din zonele în care are stații. Carbogaz se dezvoltă continuu pentru a oferi clienților sai produse de calitate superioară și servicii prompte.

Despre European Business Awards

European Business Awards este una dintre cele mai prestigioase competiții business multinaționale și multi-sector. Principalul său scop este acela de a susține și de a dezvolta o comunitate de business europeană mai puternică, mai inovativă și cu un respect deosebit pentru normele de etică deoarece crede în rolul cheie pe care companiile îl au în abordarea problemelor majore întâlnite la nivel global.

Plănuiește să îndeplinească acest obiectiv în 3 moduri:

SUSȚINEREA ȘI PROMOVAREA CELOR MAI BUNE COMPANII DIN EUROPA pentru a le ajuta să atragă noi clienți, parteneri, investitori și angajați.

ÎMPĂRTĂȘIREA CUNOȘTINȚELOR ȘI REZOLVAREA PROBLEMELOR pentru a ajuta companiile să depășească barierele care stau în calea creșterii

STIMULAREA DEZBATERILOR prin adresarea unor întrebări importante despre probleme majore întâlnite în Europa și despre modurile în care pot fi rezolvate.

European Business Awards este la a XII-a ediție. În cadrul ediției din 2018, au fost analizate peste 111.000 de companii din 34 de țări. Printre sponsorii și partenerii evenimentului se numără Inflexion, Germany Trade & Invest și PR Newswire.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram