The Public Advisors si brandul de moda MOTIVI aduc in lumina reflectoarelor look ul italian

22 martie 2016

„Inca de la intrarea noastra in Romania, in 2004, am stiut ca aceasta tara va fi una dintre pietele pe care ne vom dori sa ne intarim pozitia. Am observat multe similaritati cu Italia, avand in comun latinitatea si numeroase asemanari in ceea ce priveste preocuparea constanta a femeilor de a se mentine mereu in pas cu ultimele tendinte de pe podiumurile internationale. Acesta este motivul pentru care ne-am dorit sa ne intensificam activitatea de comunicare si sa defilam pe catwalk alaturi de o agentie creativa, care sa ne impartaseasca pasiunea pentru moda, dorinta de a crea mereu ceva nou si care sa fie capabila sa transpuna esenta brandului, cu stil, publicului nostru de interes: femeia chic, atenta la propriul look, dornica sa iasa in evidenta, dar care isi pastreaza femininatea”, a declarat Luigi Ferraro, International development Manager si Retail Manager Miroglio Fashion SRL, Italia.

„Ne bucuram sa pornim la drum impreuna cu Motivi pentru ca este un cont de fashion pentru care echipa noastra visa de mult timp sa lucreze. Ne doream acest lucru nu doar pentru ca Motivi este un brand bine conturat, care este dornic sa imbratiseze abordari inedite, deci care ne va provoca imaginatia. Ci si pentru ca noi eram oricum sustinatori neoficiali ai stilului Motivi, in calitate de clienti - suntem mandri ca acum vom avea ocazia sa ajutam si oficial la cresterea vizibilitatii si la intarirea reputatiei de brand si a produselor Motivi”, a declarat Raluca Mihalachioiu, Managing Partner The Public Advisors.

Colaborarea a fost incheiata in urma unui pitch desfasurat in perioada octombrie – decembrie 2015. In cadrul acestui parteneriat, The Public Advisors va sustine in 2016 obiectivele de marketing si de business ale brandului prin intermediul unei game variate de servicii de comunicare, de la comunicare de produs si comunicare de business, pana la organizare de evenimente si desfasurarea de campanii online si pe canalele de social media, toate elaborate pentru a sustine activitatile de marketing ale brandului si obiectivele sale de business pentru anul in curs.

The Public Advisors are o experienta solida in abordarea integrata a serviciilor de PR, asigurand o gama completa de servicii de relatii publice pentru multi clienti din domenii variate. Printre conturile The Public Advisors, in 2015 se numara precum Abbvie, Agentia Nationala de Presa AGERPRES, ALD Automotive (parte a Group Societe Generale), BARRIER, BUPA International, Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie, Centrul de Analiza si Dezvoltare Institutionala Eleutheria (CADI), Centrele de Excelenta ARES, DENT ESTET, Ploiesti Shopping City, Sofiaman, SKANSKA, Romslot, Universitatea Romano Americana, UP Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram