Jocul contrastelor by Only For You

8 noiembrie 2013

Glam sau edgy, forta si fragilitate – femeia de astazi este un cameleon al modei, cu o personalitate puternica ce imprumuta liniile masculine pentru a le adapta intr-un stil autentic feminitatii ce o caracterizeaza. Pentru sezonul toamna/iarna `13-`14, Only For You propune un joc al contrastelor, in care femeile sunt invitate sa indrazneasca mai mult, sa isi transpuna starile, emotiile si gandurile prin tinutele alese.

Tendinta predominanta a noului sezon ne propulseaza in trecut, aducand in prim plan elementeze de baza in constructia oricarei tinute, indiferent de stilul personal. Pentru acest sezon, designerii ne poarta intr-o calatorie a timpului, cu o prima orprire in anii`90, iar pentru cei mai aventurieri, calatoria continua chiar si pana in anii `40, printr-o reinterpretare moderna a taliei atent subliniate, a soldurilor rotunjite si a decolteurilor timide. Only For You aduce in atentia pasionatilor de moda tendinte uitate, reinterpretate intr-o maniera aparte si dedicate femeilor puternice.

Cod rosu pentru o toamna gri!

Toamna aceasta este caractarizata de o paleta larga de nuante de rosu si gri, ce pot fi mixate in tinute simple sau cu suprapuneri, intr-un stil retro sau minimalist, cu o croiala masculina sau accente pur feminine. Fie ca ai o stofa de star, un instinct salbatic sau esti o diva retro, Only For You iti propune sa intri in jocul contrastelor!

Regulile jocului sunt foarte clare, insa orice femeie le poarte schimba in functie de propriul teren de joc. De la eleganta edgy si senzualitatea agresiva, la traditionalism si influentele retro, feminitatea acestui sezon este intriganta si covarsitoare.

Un strop de drama si o doza de exagerare

Intr-un joc al contrastelor, lupta se da intre forta si fragilitate, intre tinutele simple, feminine si cele cu taieturi radicale, in linii masculine. Chiar si accesoriile sunt arme desarvarsite pentru acest sezon, tot ce insemna „tabu” in alte sezoane, acum este permis. Normalitatea de alta data, este acum marcata de opulenta si stralucire, tinutele acestui sezon fiind innobilate cu accesorii supradimensionate.

Propunerile Only For You

Nu este usor sa depasesti linia de conform, insa pentru acest sezon totul este permis! Tinutele Only For You redau prin linii moderne, eleganta anilor `40, conturand siluete feminine, aduc o noua imagine romantismului trecut, prin suprapuneri delicate de dantela si valuri fine de matasuri. Pentru ca suntem inca intr-un joc, moda inseamna distractie, aventura, iar imprimeurile noului sezon provoaca femeile sa se joace, sa se transforme din dive elegante, in muze senzuale.

Vino in magazine Only For You pentru a vedea intreaga colectie.

Bucuresti: UNIREA SHOPPING CENTER, ET.1

Bucuresti: PROMENADA MALL, ET. 2

Brasov: STRADA NICOLAE BALCESCU, NR. 62, ET. 2, COMPLEX STAR

Ploiesti: MALL SHOPPING CENTER, ET. 1

Cluj: IULIUS MALL, PARTER

Craiova: ELECTROPUTERE PARC, PARTER

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram