IMAGE Public Relations comunica pentru Danone Romania

25 iulie 2013
Autor:
dowmedia08

IMAGE Public Relations (IMAGE PR), una dintre primele agenții de comunicare din Romania, a demarat un parteneriat cu compania Danone Romania, liderul pieței locale de produse lactate proaspete.

IMAGE PR a fost aleasa de Danone in urma unui proces de selecție la care au participat unele dintre cele mai apreciate agenții de relații publice de pe piața romaneasca.

In cadrul acestui parteneriat, IMAGE PR va furniza clientului Danone Romania servicii de consultanța in comunicare strategica, comunicare de brand și corporate, relații cu media și liderii de opinie, organizare de evenimente și proiecte speciale.
IMAGE PR a realizat deja doua lansari pentru Danone – doua evenimente cu jurnaliști și bloggeri care au anunțat lansarea campaniei „Vara Activia” și doua noi variante Activia Light de Baut (cu zmeura respectiv cu ananas și mandarina), precum și lansarea OIKOS, un nou brand de iaurturi de la Danone, o gustare inovativa, inspirata din tradițiile culinare grecești.

„Ne bucuram sa adaugam IMAGE PR pe lista partenerilor noștri, la finalul unui proces complex și dificil de selecție, care a acoperit atat zona tactica, dar și pe cea strategica. Sunt convinsa ca vom colabora foarte bine și cu rezultate, pornind de la formula de calitate pentru comunicarea companiei, de transparența și respect”, a spus Cristina Popescu, Manager Comunicare Corporativa Danone Sud Estul Europei.

„Ne doream de mult timp sa completam portofoliul nostru de clienți cu o companie producatoare de iaurt și suntem bucuroși sa lucram astazi chiar cu liderul acestei piețe, Danone. Avem convingerea ca, prin expertiza strategica pe care am acumulat-o de-a lungul celor 18 ani de activitate, vom contribui la realizarea obiectivelor de business ale noului nostru client” a declarat Alexandru Paiuș, Senior Partner IMAGE PR.

###

Despre IMAGE PR
IMAGE PR este o firma independenta de relații publice, unul dintre liderii pieței de comunicare din Romania.
Reputația IMAGE PR se bazeaza pe cei 18 ani de consultanța strategica oferita clienților, pe calitatea serviciilor și pe rezultatele campaniilor de comunicare dezvoltate.
Echipa de profesioniști IMAGE PR are talentul, cunoștințele și expertiza necesare pentru a construi și pentru a consolida reputații corporative și de brand.

Despre Danone
DANONE Romania este lider de piata in categoria produselor lactate proaspete, inregistrand in anul 2012 o cifra de afaceri de 506 milioane RON. Compania are in portofoliu peste 80 de referinte de produs, produse in majoritate in fabrica din Bucuresti, cu lapte proaspat colectat de la fermierii romani.
Compania DANONE PDPA Romania face parte din Grupul DANONE, prezent in 120 de tari, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand locul 1 in lume in fabricatia de produse lactate proaspete si locul 2 in lume in domeniul apelor minerale imbuteliate si al alimentatiei pentru bebelusi. Grupul DANONE a inregistrat in 2012 vanzari de peste 20 miliarde EURO.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram