„Aplicatii Google pentru o companie mai eficienta” un eveniment interactiv care a reunit peste 70 de manageri ai unor companii medii

14 octombrie 2011
Autor:
dowmedia08

Przemek Sienkiewicz a explicat celor prezenti la eveniment cum aplicatiile in cloud pot transforma o companie intr-o afacere de succes. 100% Web inseamna un nou model pentru IT, scalabil, securizat, global, accesibil de pe orice dispozitiv şi distribuit prin intermediul unui browser. Iar capacitatile de colaborare oferite de aplicatiile Google definesc o noua categorie de companii, in care tehnologia Web este folosita la maxim pentru a conecta eforturile interne ale angajatilor.

La randul sau, Remus Cazacu le-a prezentat celor prezenți o serie dintre beneficiile utilizarii unei platforme puternice şi sigure in cloud (Google Apps), gata configurata pentru companiile mari din orice domeniu de activitate.

Participanții prezenți la primul seminar dedicat aplicațiilor Google Enterprise s-au aratat extrem de interesați de soluțiile de comunicare si colaborare in cloud oferite de Google in Romania prin intermediul BITSoftware, evenimentul fiind unul extrem de interactiv.

Despre BITSoftware
BITSoftware este distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci şi servicii profesionale de instalare şi migrare, şcolarizare utilizatori şi integrare cu alte aplicatii.
Cu peste 18 ani de experienta, BITSoftware dezvolta şi implementeaza solutii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-şi imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi sa realizeze obiectivele de creştere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din Romania care a lansat un sistem ERP&CRM de clasa mondiala, open source - SocrateOpen, şi una dintre primele companii romaneşti care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+.
Incepand cu 2011, BITSoftware este reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea şi distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe şi complete solutii de Enterprise Business Intelligence.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram