Infiintarea unui srl in Baia Mare oferit de Muresan Consulting

7 aprilie 2021
Autor:
Content SEO

Sunt mai multe lucruri pe care oricine ar trebui sa le cunoasca in ceea ce priveste infiintarea unui srl in Baia Mare. Potrivit Muresan Consulting, un srl necesita mai multe cerinte pentru a fi infiintata, de aceea trebuie sa aveti cateva aspecte in vedere cu privire la aceste aspecte.

Pentru a va infiita un srl in Baia Mare, aveti nevoie de un dosar de infiintare firma, iar pentru a intra in posesia actelor de care aveti nevoie pentru firma respectiva, trebuie sa mergeti intai la Registrul Comertului din orasul vostru. La Biroul de Informatii veti gasi tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va infiinta propria voastra firma. Aceste acte mai pot fi descarcate gratuit si din Oficiul National al Registrului Comertului, de la sectiunea de formulare. Muresan Consulting vine in intampinarea clientilor cu serviciul de infiintare srl baia mare

Dupa ce ati aflat care sunt toate actele de care aveti nevoie, urmeaza pasul rezervarii numelui viitoarei voastre firme. Ganditi-va asadar la rezervarea numelui respectiv si apoi va puteti prezenta la biroul de rezervari de denumiri. Dovada de dobandire a dovezii verificarii dureaza in jur de 2-3 zile.

Un alt proces pe care trebuie sa-l aveti in vedere cand infiintati un srl in Baia Mare este stabilirea sediului central, de aceea va trebui sa va cautati un sediu central pentru firma voastra. Acest sediu poate fi o casa sau un apartament personal sau inchiriat. Daca sediul este un apartament, atunci esti nevoit sa completezi o Cerere aprobata de vecinii, dar si de administratorul blocului. Trebuie primite semnaturi de la toti vecinii vostri din jurul apartamentului, dar si al administratorului.

Urmatorul pas pe care trebuie sa-l aveti in vedere cand doriti sa infiintati un srl este redactarea Actului Constitutiv al societatii si anume ca in acest act trebuie sa se regaseasca toate datele de identificare a asociatilor, forma de organizare, denumirea societatii, obiectivul de activitate principal si activitatile sociale. Mai trebuie sa specificati tot aici si Capitalul social, precum si cota de participare a asociatiilor la profit, dar si la pierdere. Capitalul social al unui SRL trebuie sa fie de minim 200 de lei.

Capitalul social al unui srl trebuie sa fie de minim 200 de lei, iar acest proces se poate face la orice banca. Este recomandat sa va alegeti o banca la care doriti pe viitor sa aveti si un cont bancar curent. La banca trebuie sa mergeti cu o varianta de act constitutiv pentru a realiza varsamintele pentru capitalul social. Imediat ce veti avea acesti bani in cont, veti primi o chitanta care reprezinta dovada efectuarii varsamintelor, in conditiile actului constitutiv.

Trebuie sa se mai completeze si declaratiile pe propria raspundere catre asociati, dar si catre administratori, iar din aceste declaratii trebuie sa reiasa faptul ca se indeplinesc toate conditiile legale pentru detinerea titlurilor. Cerintele de care trebuie sa tineti cont sunt: declaratia pe proprie raspundere, Anexa 1, ea fiind referitoare la inregistrarea fiscala si Declaratia privind publicarea in Monitorul Oficial.

Mai sunt si alte documente care trebuie completate in realizarea firmei si anume specimenul de semnaturi, acesta obtinandu-se in primul pas, copiile dupa cartile de Identitate a Asociatului, precum si completarea Cererii de Inregistrare SRL. Dupa completarea tuturor acestor lucruri, trebuie sa mai achitati o taxa de publicare in Monitorul oficial de 122 de lei. Mai multe detalii pe muresanconsulting.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram