Planuri de extindere internațională pentru retailerul de cadouri corporate GourmetGIFT România. Adrian TIRON preia funcția de General Manager

10 aprilie 2024

În contextul împlinirii a 15 ani de creștere pe segmentele de vânzări coșuri cadou gourmet și băuturi online, GourmetGIFT România a dat startul unei noi etape de dezvoltare, cu planuri ambițioase de extindere regională pe mai multe piețe în următorii ani. Pentru a accelera realizarea obiectivelor strategice, GourmetGIFT.ro a consolidat leadership-ul său, cooptându-l pe Adrian Tiron în rolul esențial de General Manager, efectiv din data de 1 aprilie 2024. Acesta a ocupat anterior o poziție importantă în cadrul Vodafone România, unde a contribuit semnificativ la dezvoltarea și implementarea strategiilor inovatoare de business.

Adrian Tiron are peste 20 de ani de carieră în corporații, luând acum decizia de a-și pune în valoare experiența pentru a susține GourmetGIFT România în procesul de consolidare a poziției de lider național și crearea unei poziții regionale importante pentru o firmă antreprenorială românească. Acest nou capital al poveștii de succes a brandului consacrat pe nișa de coșuri cadou corporate este asumat firesc, după ce businessul antreprenorial a ajuns la un nivel de maturitate care îi permite orientarea către noi perspective.

"Cu investițiile asumate pe termen lung și cu mine venind în zona de management, cu experiența din zona corporate, GourmetGIFT România este gata de a demara un plan foarte ambițios, dar rațional și bine conturat, bazat pe nucleul deja existent. Jucător de top pe segmentul de cadouri gourmet și una dintre cele mai dinamice prezențe pe nișa de băuturi online, cu perspective imense de creștere bazate pe ascensiunea e-commerce, GourmetGIFT România este pregătită pentru extinderea regională. Acest pas nu reprezintă doar o oportunitate de creștere pentru companie, ci și un angajament de a aduce valoare adăugată comunităților și piețelor pe care le va servi. Mă bucur că am șansa să mă alătur unei povești de succes a unui brand românesc puternic, care are toate atuurile pentru noile perspective de dezvoltare", a declarat Adrian Tiron.

Planurile de extindere internațională pregătite de GourmetGIFT România

Noul General Manager al GourmetGIFT România are rolul de a impulsiona creșterea companiei pe piața locală și europeană, fiind responsabil de coordonarea și implementarea strategiilor comerciale. Sub conducerea lui Adrian Tiron, compania își propune să se extindă în trei noi țări în următorii 5 ani. Demersurile pentru această expansiune sunt deja în curs de desfășurare, cu o abordare strategică bazată pe cercetarea piețelor țintă, adaptarea ofertei la preferințele locale și stabilirea de parteneriate cheie.

Alăturarea lui Adrian, cu o experiență de peste 20 de ani în lumea corporate, într-un business de familie, antreprenorial, deschide calea către idei fresh și abordări inovatoare, perfecte pentru a da viață viziunilor ambițioase. Expertiza în strategii de business și management va facilita identificarea și exploatarea oportunităților de creștere, iar rețeaua și relațiile profesionale construite de-a lungul anilor pot ajuta la dezvoltarea mai rapidă a unor parteneriate strategice. De maximă importanță sunt și abilitățile de leadership și de construire a echipelor, care vor asigura o implementare eficientă a strategiilor, precum și un mediu de lucru propice inovației și performanței pentru brandul românesc capabil de angajamentul unei expansiuni internaționale.

Continuă campania CSR inițiată de Crăciun în 2023

În perioada imediat următoare, GourmetGIFT România lansează o nouă etapă a campaniei de responsabilitate socială corporativă inițiată de Crăciun în 2023, în cadrul căreia țintește susținerea mediului înconjurător, pentru viitorul sustenabil al întregii societăți. Campania de comunicare "Verde de Paște: Cadouri care Înverzesc Viitorul" va încuraja firmele să aleagă cosuri cadou Paste care dăruiesc viitor verde României. Proiectul, care se va întinde pe o perioadă de minimum 5 ani, presupune plantarea de copaci în relație directă cu vânzările de cadouri corporate. Companiile care susțin demersul își dovedesc la rândul lor orientarea spre sustenabilitate.

15 ani de gourmetGIFT.ro, 15 ani de aventură antreprenorială, în sprijinul companiilor românești

Poziționându-se deja ca un partener de încredere și un susținător al afacerilor de toate dimensiunile, de la corporate la IMM, GourmetGIFT România a marcat piața locală de coșuri cadou gourmet prin inițiative premium precum livrarea la adrese multiple și alte servicii care au devenind modele de urmat în industria de specialitate.

Compania este mai mult decât un simplu retailer, devenind chiar un producător de coșuri cadou. Cu soluții flexibile pentru clienții corporate, dar având capacitatea de a servi și clienții individuali în mediul online, GourmetGIFT România lansează constant cataloage în care integrează colecții unicat de coșuri cadou gourmet, promițând acel "efect WOW" care duce acțiunea de dăruire la un nivel superior.

În prezent, poate fi consultat noul catalog de Paște 2024, care conține pachete cadou gourmet moderne și originale, asocieri de produse premium și de lux, cu maximă atenție la fiecare detaliu, pentru cele mai frumoase experiențe ale dăruirii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram