Fundatia JOYO: Tabara socio educativa pentru 200 de copii in risc de abandon scolar

21 iulie 2014

Prin participarea la tabara socio-educativa „Implicat, deci educat!”, Fundatia JOYO ofera acestor 200 de copii, provenind din familii cu dificultati socio-economice, o sansa unica de a cunoaste locuri si oameni noi si de a participa atat la activitati de educatie non-formala, de socializare si timp liber, cat si la workshop-uri de prevenire a abandonului scolar.

Proiectul „Scoala e de partea ta!”, derulat de Fundatia JOYO incepand cu anul 2010, isi propune sa contribuie la prevenirea abandonului scolar in randul elevilor din municipiul Bucuresti si sa creasca gradul de constientizare cu privire la riscul de esec si abandon scolar.

In perioada septembrie 2013 - februarie 2015, proiectul „Scoala e de partea ta!” este implementat in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti si cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si este finantat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

FUNDATIA JOYO - Sprijin Socio-Educativ pentru Copii, Tineri si Familii in Dificultate este o organizatie nonguvernamentala infiintata in anul 2002, acreditata ca furnizor de servicii sociale, care deruleaza proiecte socio-educative in vederea reintegrarii scolare, a integrarii/reintegrarii socio-profesionale si a prevenirii abandonului familial si scolar. In ultimii 12 ani, peste 3200 de copii si tineri din familii defavorizate au beneficiat de servicii socio-educative in cadrul proiectelor noastre. Totodata, 700 de copii in dificultate, beneficiari ai centrului de zi al Fundatiei, au fost mentinuti in familie si in scoala.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram