Web Future Studio amp; Solutions a lansat www kingavarga ro

21 octombrie 2013

Compania Web Future Studio & Solutions (www.webfuture.ro/), companie de webdevelopment axata exclusiv pe realizarea de site-uri, aplicatii software si design de print de inalta calitate are bucuria de va anunta lansarea magazinului online http://www.kingavarga.ro/.

Kinga Varga are in spate o cariera de peste 8 ani de zile ca designer de materiale tricotate, este recunoscuta pentru rochiile sale dintr-un tricot creponat foarte fin, cu aspect de voal, care permite linii elegante pentru rochii de seară rafinate și spectaculoase. Prețiozitatea materialelor este dată de firele de lurex amestecate în țesătură, dar și de culorile alese: albastrul regal, movul pal sau strălucitorul gri metalizat.

In cadrul magazinului online Kingavarga.ro, clientii vor avea posibilitatea de a vizualiza si comanda produse din colectia Ready-to-Wear, Luxury-Wear, sau din categoria Accessories sau Gifts. Magazinul online www.kingavarga.ro comercializeaza si livreaza produsele Kinga Varga in toata lumea, iar site-ul este realizat atat in limba engleza cat si in limba romana.

Web Future Studio & Solutions realizeaza aplicatii web la cele mai inalte standarde, echipa fiind formata din specialisti in tehnologiile web.
Flexibilitatea cu care Web Future Studio & Solutions se adapteaza cerintelor clientilor sai conduce la realizarea aplicatiilor adecvate necesitatilor si profilului companiilor partenere asigurand o prezenta puternica pe internet.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram