Coaching your Business primul workshop național axat pe coaching și dezvoltare profesionala

13 martie 2012

Coaching-ul este o metodă de dezvoltare personală care asigură atingerea succesului și a excelenței atât în plan personal cât și profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacităților de care dispune fiecare om.

Între 6-7 aprilie 2012, la Grand Hotel Napoca, în Cluj are loc Coaching your Business, organizat de Dreams Come TRUE – Coaching for Succes by Elena Căpruciu, în parteneriat cu Grupul de Comunicare PRAEMIUM.

Workshop-ul va fi susținut de către Elena Căpruciu, Life&Business Coach acreditat internațional, membru al Asociației Române de Coaching și Miruna Leonte în calitate de facilitator. Se adresează companiilor cu viziune și principii statornice, cu o cultură organizațională puternică și deschisă spre a oferi angajaților de toate nivelurile toate resursele necesare pentru ca ei să se dezvolte atât personal cât și profesional.

Prima zi, sâmbătă, se va axa pe identificarea și dezvoltarea abilităților de leadership, time management și lucru în echipă, iar duminică se va pune mai mult accentul pe abilitățile de vânzare, pe creșterea eficienței și a productivității la locul de muncă.

Modul de înscriere și alte informații relevante le puteți găsi în pagina evenimentului de pe www.dreamscometrue.ro/coaching-your-business/

Pentru mai multe detalii și informații despre eveniment o puteți contacta pe:

Cristina Simon, [email protected], 0728 401 711

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram