Black is Back campanie Black Friday la Oktal si pe 29 noiembrie 2013

27 noiembrie 2013

Astfel, in ziua de vineri, 29 noiembrie 2013, vizitatorii www.oktal.ro vor putea achizitiona produse din campania Black Friday de pe 22 noiembrie, dar si alte produse nou-adaugate in promotii. In plus, reprezentantii magazinului promit o surpriza placuta pe una dintre cele mai cautate categorii de produse din 2013. Startul in campania Black is Back este programat pe 29 noiembrie, ora 00:00. Produsele vor putea fi comandate pana la finalul zilei.

"Anul acesta, Black Friday a fost un eveniment de shopping atipic, in sensul ca nu a existat un consens in retail cu privire la momentul organizarii acestei "sarbatori" a shoppingului. In unele cazuri, Black Friday a inceput chiar mai devreme de 22 noiembrie. Pentru IT&C, ziua principala a fost 22 noiembrie, dar multi retaileri vor organiza Black Friday pe 29 noiembrie. Aceasta situatie a determinat confuzie in randul unora dintre clienti si, pentru a satisface cererea pentru cat mai multi, am decis ca o a doua etapa de Black Friday este necesara", subliniaza oficialii Oktal.ro.

Cei care vor dori sa cumpere produse de la Oktal.ro in cadrul campaniei Black is Back de pe 29 noiembrie 2013 o pot face doar online, nu si din showroom-ul din Bucuresti. Comenzile, care vor fi livrate rapid prin curier, pot fi platite online sau la livrare. Plata in rate este posibila cu cardurile de credit, nu si prin creditele online ce necesita aprobarea unui dosar.

Cu peste 14 ani de activitate, Oktal.ro este unul dintre magazinele online de top in categoria sa, oferind inclusiv servicii post-vanzare ce aduc valoare adaugata produselor comandate: promisiunea de returnare a banilor in cazul in care clientul, in maxim 30 de zile de la achizitie, doreste sa returneze un laptop sau netbook, nemultumit de performantele acestuia - proces rapid si usor, fara penalitati si fara necesitatea invocarii unui motiv, precum si serviciul "E-Service", un program complet gratuit care ii ajuta pe clienti sa economiseasca timp si bani.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram