Beauty One la Beauty 2017 MOLDEXPO Chisinau

9 martie 2017

Beauty One impreuna cu centrul estetic Daria Room din Chisinau au alcatuit o echipa excelenta, oferind participantilor la targ sansa de a testa si cumpara in exclusivitate cele mai recente si avansate tehnologii din domeniul estetico-medical, dar si cosmeticele profesionale Bruno Vassari, a caror lansare pe piata din Moldova a avut loc in cadrul expozitiei. Brandul de produse profesionale destinate tratamentelor faciale si corporale este de 10 ani preferatul cosmeticienelor din Romania, iar din acest an va fi distribuit si in Moldova prin intermediul partenerului Daria Room.
In cele 4 zile, specialistii Beauty One au prezentat publicului din Moldova ultimele inovatii tehnologice din domeniul esteticii moderne, oferind demonstratii, consultatii si tratamente ce asigura solutii rapide, eficiente si non-invazive pentru orice tip de problema. Mai multe vedete, printre care Miss Moldova si modelul international Ilinca Sturzescu, au vizitat standul si au fost foarte incantate sa incerce noile terapii faciale si corporale.
Standul expozitional foarte bine echipat a atras atentia si televiziunilor si presei din Moldova. Fondatorii companiei Beauty One, Alice si Olimpiu Galani, impreuna cu specialistii Daria Room au fost prezenti in mai multe emisiuni locale de pe Prime TV si Pro TV Chisinau unde au vorbit despre noutatile tehnologice cu care vor sa revolutioneze piata de beauty din Moldva. Printre acestea s-au numarat Adeline V si Adeline Star, cele mai avansate echipamente estetice pentru remodelare corporala si rejuvenare faciala de la Syneron Candela, recomandarea nr. 1 a dermatologilor din intreaga lume.
Terapia cu oxigen hiperbaric a fost o alta inovatie care s-a bucurat de foarte mare succes in randul vizitatorilor. Echipamentul estetic Oxygenera reprezinta un concept unic in estetica faciala ce are la baza 4 tehnologii revolutionare ce ofera rezultate imediate in rejuvenarea faciala.
O alta inovatie adusa de Beauty One in cadrul expozitiei a fost aparatul pentru slabire intensiva Eximia. Acest tratament ce functioneaza cu ajutorul laserului lipolitic si a vacuumului garanteaza o slabire agresiva in centimetri, chiar de la prima sedinta.
Beauty One si-a intampinat vizitatorii cu tehnologii de ultima generatie, produse profesionale, reduceri substantiale, promotii, tombole si premii-surpriza, la care a adaugat multa voie buna si profesionalism, transformand astfel participarea la acest targ intr-un real succes si o experienta unica.
Beauty One pune la dispozitie solutii complete de utilare, echipare si dotare pentru centrele estetice si SPA: de la aparatura profesionala, mobilier, pana la produse cosmetice exclusiviste si de cea mai buna calitate . Beauty One detine in portofoliu numeroase branduri de cosmetice profesionale de prestigiu international printre care se numara: Bruno Vassari, Pevonia Botanica, Farouk Systems, label.m, Kaypro, Maxelle, Paese, Eximia etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram