Sun Plaza sustine copiii supradotati alaturi de Centrul Gifted Education

24 aprilie 2014

In perioada 26 – 27 aprilie 2014, Sun Plaza Shopping Center organizeaza o serie de activitati dedicate copiilor supradotati, dar si parintilor acestora, din dorinta de a sustine tinerele talente ale comunitatii. Actiunea face parte din programul de CSR al companiei pentru anul 2014 si aduce in atentia publicului sprijinul de care au nevoie copiii supradotati, dar si vulnerabilitatile la care sunt expusi.

Pentru a-si descoperi si dezvolta abilitatile si inteligentele multiple, copiii cu un IQ ridicat au nevoie de un program de educatie diferentiata. Centrul Gifted Education este prima institutie din Romania dedicata exclusiv copiilor supradotati, ce le ofera acestora educatie la nivelul abilitatilor lor inalte. Pentru ca acestia sa aiba performante pe masura capacitatii intelectuale, au nevoie de sustinerea celor din jur, dar si de stimulii corespunzatori.

Statisticile arata ca un numar alarmant dintre copiii supradotati isi ascund calitatile pentru a nu fi supusi pedepselor mediului lor social si pentru a fi acceptati in colectivitati. De foarte multe ori, in ciuda abilitatilor si calitatilor detinute au rezultate slabe la invatatura, iar 50% dintre ei nu ating succesul social sau profesional la maturitate. De aceea, Sun Plaza vine in sprijinul micilor talente cu seminarii care sa le stimuleze creativitatea si inteligenta.

In cadrul sesiunilor dedicate parintilor, acestia vor afla ce inseamna un copil supradotat si cum pot stabili daca propriul copil are un IQ peste medie. De asemenea, participantii vor primi informatii despre formarea cunostintelor de baza si principiile unei educatii individualizate, de descoperire si de stimulare a talentelor copilului. Parintii vor avea posiblitatea de a primi raspunsuri la intrebari specifice si de a interactiona cu trainerii Centrului Gifted Education prezenti la seminar.

Programul activitatilor este disponibil pe site-ul Sun Plaza. Mai mult, la parterul centrului comercial, in intervalul 10:00-22:00, este amenajat un punct de informare special unde vizitatorii au la dispozitie informatiile necesare despre activitatile la care pot participa in acest sfarsit de saptamana, precum si despre Centrul Gifted Education.

Centrul Gifted Education este o asociatie non-profit cu misiunea de a descoperi si de a dezvolta potentialul copiilor cu abilitati inalte, printr-o educatie de excelenta, promovand si utilizand cea mai buna curricula validata la nivel international. Asociatia dispune de un model de bune practici in educatie, retele de profesori talentati, experti si profesionisti in educatie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram