Pirelli Design şi Collezione Automobili Lamborghini lanseaza colecţia de produse Lamborghini concepute de Pirelli Design

18 septembrie 2015

Haina sport

Haină sport cu patru buzunare externe şi unul în interior pentru omul tot mai flexibil şi dinamic din zilele noastre.
Cele mai ridicate nivele de tehnologie şi calitate, împreună cu cercetările intense, au dus la crearea acestei combinaţii de materiale: pielea de oaie + nylon.
O haină uşoară, "pentru toate anotimpurile", care o transformă într-un produs de îmbrăcăminte potrivit pentru orice latitudine a globului.
Spate matlasat cu motive ornamentale inspirate din geometria tipică pentru super maşinile sport Lamborghini.
Fermoare metalice cenuşii. Mâneca stângă poartă emblema taurului şi logo-ul Automobili Lamborghini: bazat pe semnul zodiacal al lui Ferruccio Lamborghini, motivul care reprezintă acest animal faimos reprezintă compania încă de la începuturile ei, din 1963.

Tricoul sport

Tricou sport din bumbac mercerizat.
Guler tip jerseu în două nuanţe de gri. Detalii de contrast în zona gâtului şi a deschiderilor.
Emblemă cauciucată de înaltă definiţie Automobili Lamborghini cu efect 3D de mare impact.

Mocasini
Încălţăminte ergonomică pentru condus maşina, proiectată ca să sprijine articulaţia piciorului şoferului în vreme ce acesta se află la volan. Parte superioară din piele de viţel cu tăietură în forma emblemei Automobili Lamborghini, în care intră perfect limba cauciucată a produsului. Ca o caracteristică inconfundabilă a mărcii Pirelli Design, tălpile din cauciuc au un design al amprentei care evocă modelul radial al faimoaselor cauciucuri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram