ARTEMIS REAL ESTATE aduce experiența elvețiana în România

20 iunie 2014

ARTEMIS REAL ESTATE este divizia românească a grupului elvețian ARTEMIS HOLDING AG, grup din care face parte și brandul FRANKE, recunoscut la nivel mondial ca lider în sisteme inteligente pentru prepararea hranei și a cafelei, containere de inox pentru băuturi și a soluțiilor inteligente pentru băi publice. Produsele FRANKE se caracterizează prin precizie și atenție la detalii, atribute care se aplică și în domeniul imobiliar.

Dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidențiale, industriale, comerciale și de birouri reprezintă cea mai mare parte din activitatea grupului. Expertiza grupului este evidențiată printr-o serie de proiecte dezvoltate în Elveția, Polonia, Grecia, iar acum și în România. Compania deţine peste de 125 ha în judeţul Timiş şi dezvoltă acum 6 proiecte imobiliare.

ARTEMIS REAL ESTATE oferă cele mai bune condiții de operare și dezvoltare a afacerilor companiilor care decid să se stabilească în regiune. Aceasta oferă spre vânzare sau închiriere parcele de teren din cadrul parcului industrial şi vine în întâmpinarea nevoilor societăţilor putând finanţa construcţia clădirilor necesare acestora. Clădirile, halele sau alte amplasamente necesare, se construiesc de către dezvoltator conform cerinţelor companiilor care îi solicită acest serviciu. Aşadar, se oferă facilităţi inedite pentru cei interesaţi de a-şi reloca afacerea sau de a se extinde într-un spaţiu extrem de favorabil desfăţurării oricărui tip de activităţi comerciale sau de producţie.
Parcele fiind incluse în parcuri industriale, clienţii beneficiază de toate facilitatile acordate prin lege pentru parcuri industriale (reduceri de impozite şi taxe pentru clădiri şi terenuri, conf L. nr. 186/11.07.2013).

Poziționarea proiectelor este realizată în vederea unei dezvoltări durabile a regiunilor în care compania decide să investească. Prin Swiss Park Giarmata şi Sanandrei Industrial Park compania doreşte să stimuleze apetitul pentru investiții în zona de vest a României, venind cu expertiza elvețiană în domeniul susținerii performanțelor industriale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram