Apa Kangen in Bucuresti Romania

15 iunie 2011

Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare al apei, Leveluk Sd-501, produs de firma japoneza Enagic transforma apa de la robinet in timp real in apa cea mai sanatoasa (apa kangen, apa alcalina, apa vie) care exista si care este perfecta pentru stabilizarea echilibrului corespunzator al pH-ului din organism.

De ce trebuie sa imi alcalinizez corpul?
Dupa cum s-a constatat in multe cercetari si dupa cum a demonstrat si dr. Otto Warburg in cercetarile sale din 1931, pentru care a luat Premiul Nobel, toate bolile se dezvolta si persista intr-un mediu acid. Bolile nu persista intr-un mediu alcalin.

Compania Enagic
De peste trei decenii, firma japoneza Enagic a fost producator de frunte de instalatii ionizatoare de apa alcalina si masini de filtrare a apei. Enagic aprovizioneaza spitale si zeci de mii de restaurante cu ionizatoare alcaline industriale. Aparate de apa Kangen sunt de asemenea folosite in milioane de case din intreaga lume pentru a transforma apa de la robinet in apa pura, sanatoasa si alcalina

Cooperand cu doctorii si cercetatorii din spitale, Enagic a petrecut mai bine de 30 de ani pentru a asigura calitatea aparatelor si pentru a stabili tehnologia necesara producerii acestora. In zilele noastre Enagic domina toata industria de ionizare a apei datorita calitatii produselor sale.

Contact
Pentru detalii intrati pe site: www.kangenapa.com sau la telefon: 0726561166.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram