Ansamblul rezidential din zona Iancului ofera garsoniere de inchiriat la oferte avantajoase

6 mai 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Capitala este adesea cel mai cautat oras de a incepe o noua viata, iar gasirea unei locuinte poate fi adesea o mare probleme, mai ales daca ii doresti ca ea sa beneficieze de cel mai inalt grad de confort! The concept este agentia imobiliara care iti furnizeaza cele mai fiabile solutii, punand accent pe gasirea unei locatii bine amplasate care sa beneficieze de utilitati complete si servicii complete. Astfel de locatie este ansamblul rezidential de garsoniere din zona Iancului, un complex situat in zona centrala care dispune de doua tipuri de locuinte cu o singura camera - Tip A si Tip B!

Multiple avantaje oferite de aceste locuinte din Iancului

Daca vei alege sa semnezi un contract de inchiriere a unei garsoniere in zona Iancului ce face parte din ansamblu rezidential finalizat in anul 2014, atunci vei dispune de o gama variata de facilitati care iti vor usura viata si activitatile de zi cu zi. In primul rand, amplasarea acestor garsoniere din Iancului este extrem de avantajoasa, fiind o zona centrala ce detine in apropiere atat statie de metrou si de RATB cat si magazine si supermarketuri, spitale si nenumarate scoli sau facultati.
Ansamblul rezidential care dispune de oferte pentru inchirirea de garsoniere este realizat din caramida, detinand o structura compacta si riguroasa, cu un nivel de rezistenta ridicat impotriva cutremurelor sau altor factori care pot conduce catre degradarea acesteia. Garsonierele de inchiriat din zona Iancului dispun de mobilare completa astfel ca sunt gata sa primeasca noi rezidenti oferindu-le o gama completa de utilitati, incluzand si detinerea de centrale individuale.

Preturi avantajoase pentru aceste garsoniere

Ansamblu rezidential dispune de garsoniere de inchiriat in zona Iancului cu o chirie lunara rentabila care le ofera tuturor posibilitatea de a locui intr-o locatie moderna. Tipul de garsoniere de inchiriat din Iancului sunt de doua feluri, in functie de preferintele pe care le ai in ceea ce priveste suprafata acestora. Astfel, dispunand de acelasi pret, poti opta pentru inchirierea unei garsoniere cu desfasurare in 35 sau 46 de mp ( aceasta incluzand suprafata interioara si peretii exteriori). Modalitatea de a inchiria una dintre aceste camere se realizeaza prin urmatorul proces de plata ( doua luni in avans si o luna garantie).
In plus, ai posibilitatea de a opta pentru tipul de compartimentare al garsonierelor de inchiriat din zona Iancului, ceea ce reprezinta un real atuu pentu viitori chiriasi. Solicita informatii accesand pagina agentiei imobiliare The Concept si vei dispune de toate detalii de care ai nevoie pentru a realiza o alegere inteligenta!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram