Stadionul Astra Giurgiu in Portofoliul AMRO Electronic Grup

6 octombrie 2014

Pentru intalniri oficiale si discutii a fost instalat un kit de conferinta wireless (DWSKIT), fabricat special pentru salile de sedinte ori consiliu. Acesta este compus dintr-o unitate centrala cu patru canale radio si 4 baze microfonice.
In functie de numarul de participanti kit-ul permite extinderea ulterioara cu pana la 6 centrale si 24 de microfoane, functioneaza in banda UHF (multicanal), fiind prevazut cu un sistem anti interferente ce garanteaza o comunicare clara, fara probleme.

Instalatia de sonorizare achizitionata include un mixer cu 8 canale, procesor de efecte pe 24 biti, 256 preseturi, DSC , EQ 3 bezi si doua incinte active pe 2 cai, cu 8" + 1", putere 250 + 50 Wati fiecare, SPL 122 dB si suporti tip trepied, reglabili pentru boxe. La acestea se adauga cablurile si conectica necesare: conectori xlr, cabluri de microfon, cabluri multicor.

Echipamentele au fost furnizate de catre firma bucuresteana, Amro Electronic Grup, furnizor de solutii audio-video profesionale, cu mai bine de 12 ani experienta in importul, distributia si proiectarea acestor sisteme.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram